KRŠ I LOM NA A1 /

Auto smrskan u nesreći blizu Vodica: Kolone i problemi u ostatku zemlje: 'Vozači, strpljivo!'

Image
Foto: Danas.hr/Čitatelj

Zbog nesreće između čvorova Benkovac i Pirovac vozi se jednom trakom uz ograničenje brzine od 40 kilometara na sat. Čitatelji su nam poslali fotografije nesreće koja se dogodila prije skretanja za Vodice na kojima se vidi da je prednji dio automobila uništen

9.7.2024.
13:02
Danas.hr/Čitatelj
VOYO logo

Nakon prvog udarnog srpanjskog vikenda, gužve na autocestama prelile su se i na druge dane u tjednu. Pojačan je promet na pojedinim dionicama, kao i na gradskim cestama i obilaznicama, izvijestio je u utorak Hrvatski autoklub (HAK), a isto se očekuje i na pojedinim graničnim prijelazima s Bosnom i Hercegovinom, Crnom Gorom i Srbijom.

Povećana je gustoća prometa na autocesti A1 između čvorova Lučko i Karlovac u smjeru Dubrovnika. Vozi se u kolonama u pokretu uz povremene zastoje zbog prometnih nesreća između čvorova Jastrebarsko i Karlovac kao i čvorova Donja Zdenčina i Karlovac u smjeru Dubrovnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: HAK

Zbog nesreće između čvorova Benkovac i Pirovac vozi se jednom trakom uz ograničenje brzine od 40 kilometara na sat. Čitatelji su nam poslali fotografije nesreće koja se dogodila prije skretanja za Vodice na kojima se vidi da je prednji dio automobila uništen, a na autocesti se stvorila kolona.

Image
Foto: Danas.hr/Čitatelj
Image
Foto: Danas.hr/Čitatelj

Za sad nema informacija o ozlijeđenima i eventualnim žrtava kao ni što se točno dogodilo. Poslali smo upit policiji za više detalja, a njihov ćemo odgovor objaviti kada stigne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Probleme stvara i vozilo u kvaru između čvora Ogulin i Brinje zbog čega se vozi uz ograničenje brzine od 100 kilometara na sat.

Na autocesti A3 stvorila se kolona teretnih vozila od između 305+000 kilometra i graničnog prijelaza Bajakovo u smjeru Lipovca. Kolona je duga jedan kilometar te se povećava, a iz HAK-a mole vozače za oprez i strpljenje.

Image
Foto: HAK

POGLEDAJTE VIDEO: Zapeli ste u gužvi? Vozači, ne radite ovo: 'Nisam ni krenuo, a dobio sam kaznu. Zato što sam živčan...'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo