Nepregledne kolone prema moru

Vrlo je gust promet na autocesti između Zagreba i Karlovca, na izlazu pred naplatom Lučko kolona je oko 4 kilometra. Vozačima HAK savjetuje da koriste izlaz Demerje.

24.7.2010.
12:06
VOYO logo

Na autocesti A 2 Zagreb-Macelj pred naplatom Trakošćan u smjeru Maclja kolona je oko 5 km.

Na Istarskom ipsilonu kolona je prema graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija oko 10 km. Na otoku Krku prema mostu kolona je oko 15 km.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pojačan je promet na svim cestama u smjeru mora i unutrašnjosti posebice na autocestama: A 1, A 2 Zagreb-Macelj, A 3 Bregana-Lipovac i A 6 Rijeka-Zagreb. Zastoji su mogući duž obale u blizinama turističkih središta. Vozače molimo za strpljenje.

Opreznije treba voziti po mjestimice mokrim i skliskim kolnicima od kiše u Gorskom kotaru i na sjeverozapadu zemlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zabrana za teretna motorna vozila, najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona, u nedjelju je od 12 do 23 sata na važnijim državnim cestama: D8 (Jadranska magistrala) D9 (Metković-Opuzen) D21 (Kaštel-Kanfanar) D66 (Pula-Labin-Opatija) D23 (Žuta Lokva-Senj). Na autocestama i ličkoj magistrali (D1) nema zabrane.

Za sav promet zatvorena je dionica državna ceste D 1, od Karlovačke ulice do spojne ceste sa Jadranskom avenijom (Puškarićeva ulica). Obilazak je Jadranskom avenijom i preko čvora Lučko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Zagrebu, otežano se vozi na dijelu Av. Marina Držića, od ulice Prisavlje do Mosta mladosti, zbog radova (do 29. srpnja), te Slavonskom avenijom kod Žitnjaka gdje je promet preusmjeren na Servisnu cestu.

Ispred tunela sv. Rok prijepodne se dogodila prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo nekoliko vozila, no, kao i u dvije nesreće na autocesti A1 na ličkom području, nije bilo ozlijeđenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ličko-senjskoj policiji doznaje se da je u prometnoj nesreći ispred tunela sv. Rok u smjeru Zadra sudjelovalo pet do šest vozila, no počinjena je samo materijalna šteta.

Vozila koja su sudjelovala u sudarima uklonjena su na zaustavni trak autoceste te se promet, koji je zbog policijskog očevida bio zaustavljen, sada odvija usporeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U jutrošnjim i prijepodnevnim satima na ličkom su području zabilježene još dvije prometne nesreće s materijalnom štetom.

Prva se dogodila na autocesti između Otočca i Gospića, a druga u prijepodnevnim satima ispred tunela Brinje, također u smjeru mora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo