ORKESTA MENDOZA NA JARUNU / Neobičan spoj salse, mamba i indie rocka rasplesat će INmusic festival

Image
Foto: Promo fotografije

Grupu je okupio Sergio Mendoza, povremeni član americana heroja Calexico, a na Jarunu će predstaviti album koji na tržište stiže u ožujku

23.2.2016.
15:39
Promo fotografije
VOYO logo

Orkesta Mendoza, neobična skupina iz Tuscona koja spaja salsu, mambo i slične južnoameričke glazbene vrste s indie rockom, nastupit će na OTP stageu INmusic festivala (20.-22.6., Jarun).

Grupu je okupio Sergio Mendoza, povremeni član americana heroja Calexico, a na Jarunu će predstaviti album koji na tržište stiže u ožujku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U aktualnoj postavi benda, čiji izričaj uspoređuju sa zvukom Pereza Prada iz pedesetih uz punkerski stav i energiju, nalazi se i čitav niz cijenjenih world music glazbenika.

U tri festivalska dana, na OTP world stageu osim Orkeste Mendoze nastupit će cijenjeni Pat Thomas and Kwashibu Area Band te afričko skandinavski kvintet Monoswezi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz navedene glazbenike, koji će nastupiti na OTP world stageu, jedanaesto izdanje INmusic festivala uveličat će Florence + The Machine, PJ Harvey, Skunk Anansie, The Kooks, Wilco, The Coral, Yeasayer, The Heavy i drugi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo