besplatno, pouzdano i transparentno / Nenamjenski krediti na Matchbanker.hr - usporedbom do najpovoljnijih uvjeta

Image
Foto: PROMO

Na hrvatskom tržištu, osobni zajmovi postaju sve popularniji. Zajmovi predstavljaju brzo financijsko rješenje bez nepotrebnih formalnosti i cijeli proces možete obaviti preko interneta, bez napuštanja svog doma.

25.10.2018.
10:07
PROMO
VOYO logo

Matchbanker.hr je platforma za usporedbu kredita koja profesionalnom uslugom zadovoljava očekivanja svojih korisnika. Koristeći jednostavan i razumljiv jezik na web stranici, korisnici više ne moraju biti zbunjeni o uvjetima i naknadama vezanim uz zajam. Matchbanker je potpuno besplatna, pouzdana i transparentna platforma.

Pronalazak idealnog kredita za vas može biti iscrpljujuć i dugotrajan proces. Osim toga, bez odgovarajućeg znanja i prijašnjeg iskustva teško je provesti ispravnu analizu. Popis ponuda koje se nalaze na Matchbankeru pripremaju iskusni stručnjaci. Na web stranici možete pronaći opis svake ponude zajma, kao i hrpu korisnih informacija za dolazak do novca na siguran i povoljan način.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Matchbankerova vizija je postati najpopularniji portal za usporedbu kredita u Europi. Trenutno smo dostupni u 9 zemalja. Web stranica se stalno optimizira i ažurira radi lakšeg i bržeg pretraživanja ponuda.

Image
Foto: PROMO

Sve pozajmice i nenamjenski krediti na Matchbanker.hr sadrže razumljive uvjete i pregledne prednosti i nedostatke. Odlučivanje o najboljoj ponudi zahtijeva samo nekoliko minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Matchbanker su 2014. godine osnovali dvoje studenata u Danskoj, zemlji poznatoj po inovativnim poslovnim rješenjima. Sljedeći veliki korak za njih bio je ulazak na švedsko tržište, gdje su također vrlo popularni. Trenutno se tvrtka nalazi u 9 različitih zemalja - Danskoj, Švedskoj, Finskoj, Norveškoj, Španjolskoj, Poljskoj, Rumunjskoj, Češkoj i Hrvatskoj.

U međuvremenu, Matchbanker je probudio interes moćnih investitora kada je tvrtka čije dionice kotiraju na kopenhaškoj burzi, North Media Online, odlučila podržati daljnji razvoj ove platforme. U samo nekoliko godina, studentski start-up je postigao međunarodni uspjeh i pomogao tisućama ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako posuditi novac preko Matchbankera?

Kada tražite kredit s našeg popisa, uspoređujete različite uvjete vjerovnika (iznos, kamatnu stopu i rok otplate). Kada odlučite o najboljem, klikom na “Posudi sada” preusmjeravamo vas na internetsku stranicu vjerovnika. Tamo ispunjavate obrazac prijave i podnosite zahtjev za kredit. Zajmodavac potvrđuje vašu kreditnu sposobnost, a zatim dobivate ponudu. Jednostavno, zar ne?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PROMO

Kako biste povećali vaše šanse za odobrenjem, slobodno se prijavite kod nekoliko različitih zajmodavaca. Ovim ništa ne gubite, jer čak i ako vas odobre, ugovor nije važeći dok ga ne potpišu obje strane.

Što je kredit i koliko košta?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kredit je ugovor između dužnika i vjerovnika za prijenos sredstava. Ukoliko se kredit uzima preko interneta, formalnosti su svedene na minimum, a osobe koje nemaju redovite prihode ili imaju lošu kreditnu povijest također mogu podnijeti zahtjev. U slučaju nenamjenskog kredita, ne morate obavijestiti vjerovnika o specifičnoj namjeni za koju trebate novac. Zato postaju sve popularniji od klasičnih namjenskih kredita koje morate dobiti u banci.

Ovakvi krediti povezani su s troškovima kao što su kamatna stopa, naknada za obradu i ponekad ugovaranje osiguranja. Trenutno se na tržištu mogu naći ponude koje nemaju nikakvih troškova za rok otplate od 30 dana. Što znači da ukoliko posudite 4000 kn, upravo toliko ćete nakon 30 dana trebati vratiti - ni lipe više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zašto Matchbanker?

Matchbanker je pametan sustav za usporedbu kreditiranja. On vam štedi vrijeme i razvrstava zajmodavce kako bi odgovarali vašoj osobnoj situaciji. Koristeći Matchbanker u samo nekoliko minuta imate pristup osobnom popisu zajma koji ispunjava sve vaše zahtjeve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo