ULAZNICE PLANULE / Nema krize kada se navija za Hrvatsku!

Image
Foto: RTL|M.Kojundžić

Nema euforije kao uoči nekih ranijih natjecanja, no snalažljive navijače u kockastim dresovima ne mogu zaustaviti ni nabrijane cijene domaćina, ni gospodarska kriza. Sve ulaznice za mečeve Bilićevih izabranika u skupini su - planule!

23.5.2012.
14:42
RTL|M.Kojundžić
VOYO logo

Iako se na prvi pogled čini kako u Hrvatskoj nema nogometne euforije uoči prvenstva Starog kontinenta, izgleda da je situacija 'na terenu' sasvim drugačija.

Niti dugačak put, niti nabrijane cijene smještaja od strane poljsko-ukrajinskih domaćina, niti gospodarska kriza koja traje već godina neće zaustaviti više tisuća 'kockastih' navijača da potegnu do Poznana i Gdanska kako bi bodrili Bilićeve izabranike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako nam je rekao NikšaMartinac, HNS-ovog povjerenik za ulaznice, drogocjenih papirića za dvoboje hrvatske reprezentacije više - nema!

"Preko HNS-a je otišlo svih tri tisuće ulaznica, a još su dodatne tri tisuće prodane preko UEFA-e", rekao je Martinac za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvo je 'nestala' Italija, a razlog je vrlo jednostavan: ljudi najčešće kupuju dvije utakmice u nizu, pa kako je Italija 'srednja' utakmica, ona je prva prodana", objasnio je HNS-ov operativac za ulaznice.

Martinac nam je otkrio još jedan vrlo zanimljiv podatak koji govori da je među hrvatskim navijačkim pukom dosta optimista. Naime, za nokaut fazu natjecanja je prodana većina ulaznica iz hrvatskog kontingenta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče samog boravka navijača u Poljskoj te, nadamo se - Ukrajini, za sve eventualne probleme ili savjete navijači Bilić Boysa mogu se obratiti udruzi 'Uvijek vjerni'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo