Nekoć nepogrešiv, Sanader je HDZ-u Juda i kukavica

Kao što je i najavljeno, županijski ogranci HDZ-a danas su započeli s nizom javnih iskaza neupitne potpore Vladi premijerke Jadranke Kosor.

15.10.2010.
18:06
VOYO logo

Tako je on sada, prema navodima HDZ-ovaca, kukavica i Juda u službi SDP-a, no ističu kako su oni nezaustavljivi i ne boje se nikoga.

Predsjednik HDZ-a Varaždinske županije Tomislav Kezelj rekao je kako smo svi svjedoci drugog pokušaja rušenja Vlade i rastakanja HDZ-a. Pitaju se tko je taj čovjek koji je do jučer bio sve, pa čak i svojevrsni kult ličnosti, kojeg nitko nikad nije niotkuda tjerao i koji je preko noći svojom voljom nestao na kukavički način.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne želimo Sanaderu ništa loše, ali on je na ovaj način ušao u rat. Hoće li mu nešto uspjeti, hoće li uspjeti pridobiti spavače iz HDZ-a, ne vjerujem da će se to dogoditi . Ovakvi slučajevi mogu nas samo zbližiti i ojačati. Rastakanje HDZ-a neće se dogoditi i HDZ će preboljeti i ovaj napad. Ako se i prepolovimo, HDZ će imati svoje birače i svoje članove" , kazao je Kezelj.

Vodstvo HDZ-a Virovitičko-podravske županije poduprlo je premijerku Jadranku Kosor u borbi protiv kriminala i ozdravljenje gospodarske situacije u državi, a Ivu Sanadera prozvalo je za rušenje Vlade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve govori da se radi o istrazi protiv Sanadera koji se hvata za prekratku slamku spasa. Otišao je kao kukavica, a vratio se kao novi hrvatski Juda koji je napustio Hrvatsku kada je bilo najteže", izjavio je predsjednik županijskog HDZ-a Josip Đakić koji je priznao da je i sam sudjelovao u suzbijanju puča koji je pokrenuo Sanader kada se htio vratiti u hrvatsku politiku.

Karlovački i šibenski HDZ također su izrazili svoju podršku Vlade i Jadranki Kosor. S ostalim članovima Županijskog odbora i saborskim zastupnicima HDZ-a iz Karlovačke županije s današnje je konferencije za novinare poručio da podržava obračun s korupcijom te da ne vjeruje da će tzv. spavači stati uz bivšeg premijera i okrenuti leđa stranci. HDZ Krapinsko zagorske županije, Koprivničko-križevačke i Istarske županije stao je uz Jadranku Kosor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vladina politika danas je u Ličko-senjskoj županiji dobila jednoglasnu podršku. Nema nikakvog razloga pesimizmu u Hrvatskoj. U SDP-u je zavladala panika i oni sada žele izazvati prijevremene izbore. SDP i Zoran Milanović time žele zaustaviti ulazak Hrvatske u EU, čekati Srbiju i time zaustaviti borbu protiv korupcije. Oni ne žele podržati Mladena Bajića, velikog borca protiv korupcije, jer žele instalirati svoje ljude kako bi zaustavili proces antikorupcijske borbe koju podupiru SAD i EU", rekao je u Gospiću Darko Milinović, a prenosi Večernji list.

Prethodni članci:

arti-201001030102006 arti-201009290522006 arti-201008310646006 arti-201010140786006 arti-201001270294006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo