Bliži se dan D / Neizvjesna završnica: Tajni aduti vodećih predsjedničkih kandidata za posljednja dva dana kampanje

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

U Milanovićevom stožeru rekli su da još nisu konačno odlučili kako će provesti petak, posljednji dan kampanje

19.12.2019.
9:07
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Danas je udarni dan u kampanji Kolinde Grabar-Kitarović, Miroslava Škore i Zorana Milanovića, troje kandidata koji prema svim istraživanjima javnog mnijenja imaju najviše šansi postati predsjednikom države.

Škoro će tijekom prijepodneva nastaviti slavonsku turneju. U Požegi će se družiti s građanima, a za poslijepodne i večer predvidio je druženje s građanima u Zagrebu. U petak je također u Zagrebu i priprema iznenađenje. Kakvo, to u njegovu stožeru ne žele otkriti, prenosi Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kandidat SDP-a Milanović nakon Zadra u četvrtak ide u Pulu gdje će održati posljednji motivacijski skup. U Puli je počeo s prikupljanjem potpisa, a tamo će u prostorijama Circolo - Zajednice Talijana Pula imati nastup kojim će završiti predizborne skupove u prvom krugu kampanje. U njegovu su stožeru rekli da još nisu konačno odlučili kako će provesti petak - posljednji dan kampanje.

Najglamurozniji finiš kampanje aktualna predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović. Nakon povratka iz Istre i Like, danas ima završni skup u zagrebačkoj Ciboni. Planira se dolazak HDZ-ovaca iz cijele Hrvatske tako da bi dvoranu trebalo popuniti između 3500 i 4000 ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon četvrtka u Ciboni, Grabar-Kitarović u petak se seli u Vukovar gdje će biti posljednji predizborni skup, kako prenosi Jutranji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo