NEPOSLUH PREMA PREMIJERU / HDZ-ov gradonačelnik Vedran Neferović se u izjavi RTL-u odbio ispričati napadnutom novinaru

Premijer je od stranačkog kolege zatražio da se ispriča i povuče iz kampanje za lokalne izbore. Na jedno je pristao. Na drugo, ipak, ne

12.5.2017.
18:57
VOYO logo

Nakon sukoba u gradskim uredima novinar Mladen Mirković kojeg je fizički napao VedranNeferović, završio je s lakšim tjelesnim ozljedama u bolnici. Slučaj istražuje policija, a aktualni HDZ-ov gradonačelnik tvrdi da portal za koji radi novinar napada i blati njegovu obitelj, a sve dirigira SDP. Za RTL nakon napada o detaljima sukoba progovorio je i napadnuti novinar, a gradonačelnik u izjavi RTL-u odbija ispričati se kako mu je naredio šef.

"Došli smo na jednu press konferenciju povodom sestrinstva, gdje me gospodin gradonačelnik pozvao kod sebe u ured i postavio mi je pitanje za jutrošnji članak koji je postavio na našem portalu tko je to pisao. Odgovor sam mu kulturno lijepo dao nakon čega me čovjek počeo hvatati, gurao me od zid, lupio sam glavom, šutao me, verbalno i fizički me napao, istjerao van i iznijeo iz gradske kuće", rekao nam je Mirković. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čuo sam se s premijerom i sukladno njegovoj odluci povući ću se iz kampanje u kojoj sam trebao sudjelovati za zamjenika župana", rekao je Neferović za RTL. Na pitanje hoće li se ispričati novinaru kojeg je napao, Neferović je odgovorio: 

"Ja bi prvo postavio pitanje dali će se taj portal i ti novinari ispričati meni i mojoj obitelji za sve što su napisali proteklih mjeseci, a što je bila laž." 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo