UOČI KONCERTA U MOČVARI / Navratite na druženje s legendarnim Kojom!

Image

Disiplin A Kitschme pričat će o netom objavljenom izdanju, posjetitelji će moći sudjelovati u raspravi i pogledati 60-minutnu projekciju DVD-a objavljenog u sklopu box-seta.

4.3.2015.
14:09
VOYO logo

„Najbolja jugoslovenska grupa svih vremena“ Disciplin A Kitschme je početkom ove godine izbacila box-set koji će promovirati ga u petak 13. ožujka točno u podne u Dancing Bear CD shopu (Gundulićeva 7) .

Izdanje naslovljeno 'Ove ruke nisu male...3' nosi u sebi albume 'Najlepši hitovi! Uživo!' (1987.), EP 'Dečija pesma' (1987.), 'Zeleni zub na planeti dosade' (1989.), 'Nova iznenađenja za nova pokolenja' (1991.) te DVD izdanje 'Raritetno i uživo’ koje se sastoji od arhivskih zapisa s koncerata, snimanja videospotova i raznih videopriloga izvučenih iz druge polovice 80-ih i s početka 90-ih godina.

Povodom objave tog vrlo specijalnog box seta, svi fanovi i mladi naraštaji željni dobrih starih glazbenih uzbuđenja u petak, 13. ožujka mogu navratiti u Dancing Bear CD shop u kojem će se družiti  s članovima Discipline i njihovim zagrebačkim kolegama Srđanom Gulićem Gulom i Jurom Novoselićem Kuzmom.

Tom prigodom, legendarni Koja i Disiplin A Kitschme pričat će o netom objavljenom izdanju, posjetitelji će moći  sudjelovati u raspravi i pogledati 60-minutnu projekciju DVD-a objavljenog u sklopu box-seta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijelo to vrijeme teći će potpisivanje box-seta 'Ove ruke nisu male....3, koji će  ekskluzivno za tu prigodu biti na 10% popusta! 

Istu večer, Disciplin A Kitschme održat će ekskluzivan koncert u klubu Močvara, uz gostovanje zagrebačkih kolega.

Početak koncerta zakazan je za 22 sata, a ulaz je 80 u pretprodaji te 100 kn na dan koncerta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo