NAVIJAČICA SPAZILA SANADERA NA LUŽNJIKIJU PA NAPALA NJEGA I NJEGOVA KOMPANJONA: / 'Kako te nije sram, što si ga doveo ovdje?!'

Image
Foto: screenshot / Facebook

Bivši premijer kojemu se već godinama sudi za niz koruptivnih kaznenih djela bio je na jučerašnjoj finalnoj utakmici SP-a u Moskvi,

16.7.2018.
8:07
screenshot / Facebook
VOYO logo

Dolazak bivšeg premijera i bivšeg šefa HDZ-a Ive Sanadera u Kalinjingrad, na prvu utakmicu hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji protiv Nigerije, očekivano je privukao pažnju hrvatske javnosti koja se pitala otkud on na tribinama s akreditacijom Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) te od koga ju je dobio.

Image
IVO SANADER S TRIBINA PRATIO DVOBOJ U KALINJINGRADU: /

Evo kako je bivši premijer bodrio Vatrene

Image
IVO SANADER S TRIBINA PRATIO DVOBOJ U KALINJINGRADU: /

Evo kako je bivši premijer bodrio Vatrene

"Kako vas nije sram doći ovdje? Kako vas nije sram"

U utakmicama 'Vatrenih' koje su slijedile, Sanadera se nije vidjelo na tribinama. No, bivši premijer kojemu se već godinama sudi za niz koruptivnih kaznenih djela nije propustio jučerašnju finalnu utakmicu Svjetskog prvenstva na stadionu Lužnjiki u Moskvi između Francuske i Hrvatske. U nekom stadionskom hodniku spazila ga je i snimila jedna navijačica Hrvatske. Jutarnji list piše da je riječ o Splićanki Orneli Bešker, bivšoj sudionici reality-showa Big Brother. S uključenom kamerom na mobitelu sasula je gnjev na njega, ali još više na čovjeka koji je bio u društvu s njime - Antu Kulušića, poznatog HDZ-ovca iz Šibenika, inače potpredsjednika Hrvatskog nogometnog saveza i predsjednika Sudačke komisije u HNS-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kako vas nije sram doći ovdje? Kako vas nije sram", vikala je žena Sanaderu.

Potom se istim tonom obratila i Kulušiću koji ju je upitao: "Tko si ti?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kako te nije sram biti u društvu s njim? Što si ga doveo?", gnjevno je nastavila vikati navijačica na Kulušića.

Snimka je kasnije objavljena i na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Takav bodri ono za što su neki ginuli"

Sanaderova pojava na tribinama razljutila je i komičara Davora Jurkotića, autora popularne emisije "U zdrav mozak" u kojoj je i inače nemilosrdan prema političarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jurkotić je gnjev istresao na Facebooku napisavši: "Zbog ovakvih, kojima se dala akreditacija, zbog ovakvih koji navijaju za zemlju koju su pokrali, zbog ovakve gamadi sam tužan što sam, di sam i tko sam, a mi smo mu dopustili da takav kakav je bodri ono za što su neki ginuli. Ponosan i žalostan."

Uz svoju objavu zakačio je i fotografiju Ive Sanadera s uzdignutim rukama i s navijačkom opravom na tribini stadiona Lužnjiki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo