Navijači poludjeli, MaxTV im prekinuo utakmicu

Korisnici MAXtv-a koji su platili gledanje finala Sultan kupa između Hajduka i Lokomotiva dobro su se iznervirali.

10.2.2012.
15:26
VOYO logo

Javio nam se čitatelj (podaci poznati redakciji) koji je u ponedjeljak preko MaxTV-a kupio gledanje finala Sultan kupa između Hajduka i Lokomativa iz Plovdiva. Utakmica je emitirana na Arenasportu 2.

Iako je platio 30 kuna, utakmicu nije je vidio do kraja i nije znao tko je pobijedio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Srećom bila je samo prijateljska, pripremna utakmica. Ne znam kako bi bilo da je nešto važno… Ali, ipak, kada je riječ o penalima, i vidiš pet serija i onda na odlučnoj ti pukne slika… Možete zamisliti reakciju", kaže iznervirani čitatelj.

Zvao je HT-ov call centar u kojem su rekli da ništa ne mogu učiniti i sugerirali mu da, kada dobije račun, uputi prigovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HT: Ponudit ćemo adekvatnu nadoknadu

U HT-u su se ispričali i poručili da će se iskupiti korisnicima koji su propustili najzanimljivije trenutke utakmice.

"Finalna utakmica Sultan kupa između Hajduka i Lokomtive zbog tehničkih poteškoća nije bila prikazana u cijelosti te se ispričavamo svim gledateljima koji nisu bili u mogućnosti pogledati sami kraj utakmice. Hrvatski Telekom će zbog navedenog svim korisnicima koji su kupili gledanje tog događaja ponuditi adekvatnu nadoknadu zbog neprikazivanja sadržaja u cijelosti", navodi se u priopćenju HT-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodaju da će svakog korisnika pojedinačno obavijestiti. Na pitanje zašto to već nisu učinili, odgovaraju da je riječ o proceduri koja traje "nekoliko dana".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo