jedinstvena tehnika podučavanja / Naučite engleski uz Translector

Image
Foto: Thinkstockphotos.com

Glavni fokus je na komunikaciji, jer sve što se nauči potrebno je primijeniti kako bi znanje postalo trajno.

17.12.2015.
9:50
Thinkstockphotos.com
VOYO logo

Translector je tvrtka koja nudi svojim klijentima individualne tečajeve iz engleskog jezika koristeći jedinstvenu tehniku podučavanja. Tehnika objedinjuje suvremena znanstvena dostignuća kao što su korištenje umnih mapa i klasične glazbe koja ubrzavaju učenje.

Na uvodnom satu klijent i predavač se dogovore koju će tematiku obrađivati te kojim će intenzitetom učiti. Teme se predstavljaju kroz  zanimljiva  i poučna videa. Nakon njih, uz pomoć predavača klijenti izrađuju umne mape kako bi što lakše usvojili jezik. Glavni fokus je na komunikaciji, jer sve što se nauči potrebno je primijeniti kako bi znanje postalo trajno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PR fotografije

 Ovakav pristup omogućuje klijentima koji nikada nisu učili jezik da već nakon 30 termina steknu dovoljno znanja da se mogu sporazumjeti u stranoj zemlji. Oni koji su jezik učili prije, od samoga početka koriste isključivo engleski jezik i u potpunosti se oslobađaju od straha od govorenja na engleskom.

Metoda je namijenjena svima,  bez obzira na godine, interes i prethodno znanje, jer je svaki tečaj posebno prilagođen potrebama pojedinca. Tako primjerice možete učiti jezik, brusiti postojeća znanja, pripremati se za razgovor za posao, poslovno putovanje ili za polaganje ispita za međunarodno priznate certifikate.  Po završetku programa, svaki polaznik dobiva diplomu o završenom tečaju. Usluge Translectora mogu koristiti i tvrtke kako bi grupe njihovih zaposlenika stekle jezične kompetencije koje prate specifičnosti njihova poslovanja.  Translector je također ovlašten izrađivati ovjerene prijevode i lekture vaših dokumenata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga, ako želite naučiti ili usavršiti engleski, ili želite to omogućiti dragoj osobi, pošaljite email na info.translector@gmail.com. Prvih troje koji se jave dobit će poklon bon u iznosu od 400 kn. Za više informacija posjetite www.brziengleski.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo