Erasmus+KA1 projekt /

Nastavnici I. gimnazije Osijek stručno se usavršavaju i u inozemstvu

Image
Foto: Thinkstockphotos.com

I.gimnazija Osijek privodi kraju Erasmus+KA1 projekt usmjeren stručnom usavršavanju nastavnika u inozemstvu. Četiri mobilnosti održane su prošle školske godine,a u rujnu i listopadu održana su zadnja stručna usavršavanja u Grčkoj, Portugalu, Italiji i Irskoj. Cijeli projekt je bio usmjeren k poboljšanju IKT vještina nastavnika, internacionalizaciji škole, te poboljšanju jezičnih vještina nastavnika.

2.11.2016.
8:18
Thinkstockphotos.com
VOYO logo

U rujnu ove godine profesorica Omazić sudjelovala je na tečaju pod nazivom Sharing Landscapes,koji je održan na grčkom otoku Lezbosu. Tečaj je bio usmjeren korištenju moderne tehnologije u izvanučioničkoj nastavi, piše SiB.hr.

Profesorice Ivana Štiglec i Ljiljana Čelebić svoje su stručno usavršavanje odradile u Portu u organizaciji Euneosa. Koordinatorica projekta Štiglec je sudjelovala na tečaju pod nazivom How to make your school more international - polaznici su učili kako izraditi strategiju internacionalizacije u svojoj školi, kako uspješno provoditi projekte financirane od strane EU, kako se uključiti u globalne projekte,te kako razviti europsku i međunarodnu dimenziju školskog kurikuluma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više pročitajte OVDJE

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo