NAKON KLINIKE /

Nastavlja se okršaj između Raspudića i premijera: Mostovac ga pozvao na sastanak, mjesto: Remetinec

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Premijer ga je istog dana u dva navrata nazvao besramnim licemjerom, nevjernim manipulatorom te političkim parazitom, ali i lažljivcem

12.12.2021.
14:40
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što se nije pojavio u Klinici za infektivne bolesti Fran Mihaljević kamo ga je pozvao premijer Andrej PlenkovićNino Raspudić predsjedniku Vlade predlaže drugo mjesto sastanka.

Oglasio se naime na svom Facebook profilu i premijera pozvao ni više ni manje nego u Remetinec. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jučer me predsjednik Vlade, mr. Andrej Plenković, iznenada pozvao da se u 15h sučelimo na covid-odjelu. Nisam se pojavio jer smatram neprimjerenim da se političari našetavaju po odjelu intenzivne njege, gdje ni najuža obitelj pacijenata nema pristup.

Stoga ga na vrijeme, dan unaprijed, pozivam na sučeljavanje pred predstavnicima medija, i to džentlmenski, na HDZ-ovom domaćem terenu, ispred zatvora u Remetincu, u ponedjeljak, 13.12. točno u podne. Osjećat će se kao kod kuće jer tu su mu prethodnici, najbliži suradnici, a pozivam ga da sa sobom povede i svoje ministre za koje procjeni da im je trenutno, kako se steže Olafov obruč, najpotrebnije razgledati budući pansion. Dolazim sam, i stojim na raspolaganju za sva pitanja, kako g. Plenkovića tako i medija", naveo je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, premijer i saborski zastupnik "sukobili" su se oko Hrvoja Zekanovića, odnosno nakon govora ovog Suverenista u Saboru zbog kojeg je naposljetku i ostao bez mjesta predsjednika kluba. On se, podsjetimo, obračunao s onima koji provode referendum protiv COVID potvrda, a Most to radi, pa istaknuo važnost cijepljenja protiv COVIDA. 

Osim toga, o čitavom ovom prepucavanju, jučer je u RTL-u Danas govorio sam Raspudić koji kaže kako je zgrožen premijerovim pozivom te kao je upravo HDZ najviše profitirao od koronakrize. 

Govoreći o Zekanoviću rekao je kako on ima pravo na svoj stav, ali kako prozivanje drugih kolega zbog zaraženih i preminulih od COVIDA spada pod "politikantstvo i neistinu". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Saga se nastavlja /

Raspudić za RTL Danas odgovorio Plenkoviću: 'Ako je netko profitirao iz koronakrize, to je HDZ'

Image
Saga se nastavlja /

Raspudić za RTL Danas odgovorio Plenkoviću: 'Ako je netko profitirao iz koronakrize, to je HDZ'

Premijer ga je tog istog dana u dva navrata nazvao besramnim licemjerom i lažljivcem čijim lažima treba stati na kraj, ali i nevjernim manipulatorom te političkim parazitom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo