Naši zastupnici oko tekme složniji nego ikad, evo što prognoziraju

Večerašnju utakmicu protiv Brazila s nestrepljenjem iščekuju i saborski zastupnici.

12.6.2014.
9:10
VOYO logo

Tome u prilog idu i brojke, procjenjuje se da će večerašnju utakmicu u Sao Paulu pratiti najmanje dvije milijarde ljudi diljem svijeta, a organizatori su objavili i da će današnje otvaranje pratiti najviše šefova država i vlada, njih 11 uključujući i premijera Zorana Milanovića. U Vladi su se prvo nećkali, no na kraju su procijenili da se takva prlika za promociju turističke Hrvatske ne bi smjela propusti. S time se slaže nezavinsa zastupnica i bivša premijerka Jadranka Kosor.

Velika prilika za promociju Hrvatske

"Puno njegovih poteza ne podržavam, ovo su već mnogi iskritizirali, no mislim da je to dobro jer važno da naša reprezentacija tamo ima potporu države i dobro je da je to tako jer će i cijeli dražvni vrh Brazila biti tamo i ne bi bilo dobro da se naši dečki osjećaju kao Pale sam na svijetu". Da je riječ o velikoj prilici za promociju Hrvatske, smatra i laburist Dragutin Lesar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je popularizacije hrvatskog nogometa, a koliko ćemo to iskoristiti ovisi kako ćemo se postaviti, dakle mogućnost je ogromna, a rezultate ćemo vidjeti. Naravno, i da ugostitelji u to vrijeme očekuju svoj dio kolača što dosta ovisi o rezultatima reprezentacije ".Već sam dolazak na SP velika je promocija svake zemlje, ističe HDSSB-ov Josip Salapić koji vjeruje da će ona potrajati duže od prvog kruga.

"To je sad na dečkima i na snazi, nažalost puno je ozljeda i tim nije kakav bio trebao biti s obzirom na pojedince, ali i 1998. je sve bilo nemoguće a pokazalo se suprotnim". Osim Vatrenih nezavisni zastupnik Ivan Grubišić pratiti će, kaže, i utakmice španjolske, njemačke i engleske reprezentacije. Što se tiče utakmice s Brazilom, ističe, bitno je kako će se naši dečki od prve minute postaviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To će se vidjeti na terenu, mi dosta o tome govorimo, nacija je u transu, ali kako će se dečki postaviti na terenu to ćemo vijedjeti i onda će se pisati povijest, ali ne po našim željama već učincima". Pobjeda protiv Brazila nije nemoguća misija smatra HDZ-ova Martina Banić koja će pomno pratiti Vatrene.

Neki već nagađaju rezultate

"Gledat ću sve utakmice u kojima će igrati Hrvatska, nadam se što duže, a što se tiče ostalih još nemam svog favorita''. Izabranike Nike Kovača vjerno će bodriti i SDP-ov Vedran Babić koji tipuje na 2:1 za nas protiv domaćina, a vjeruje i u prolazak u drugi krug.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zato što su Kamerun i Meksiko reprezentacije s kojima možemo igrati i vjerujem da smo kvalitetniji bolji i vidim nas u drugom krugu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo