Naši čitatelji glasat će većinom PROTIV – oni su ZA ljubav!

Anketa Net.hr-a, u kojoj je sudjelovalo gotovo 17.

19.11.2013.
10:01
VOYO logo

Njima su pederi krivi za sve, pa su ovih dana svojim spotom čak pozvali ljude da glasaju ZA na referendumu 1. prosinca kako bi "prkosili nezaposlenosti i siromaštvu", iako to razumnim ljudima može izgledati kao da upravo oni svojim tezama ponovno prkose zdravom razumu.

Ova teza uistinu je revolucionarna budući da na podužoj listi krivaca za ekonomsku krizu niti jedan jedini ekonomist sve ove krizne godine nije stavio gej brakove. Nije dovoljno ni to što u Hrvatskoj takvih brakova nema, a siromaštva i nezaposlenosti, kakvog li čuda, ima posvuda. Srećom, samo 32 posto naših čitatelja izjasnilo se da će glasati za unošenje odredbe da je brak zajednica isključivo žene i muškarca u Ustav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Natpolovična većina, 55 posto, tvrdi da će izaći na referendum i glasati protiv takve preinake našeg temeljnog pravnog akta, dok je 13 posto ljudi koji su sudjelovali u anketi odlučilo ostati kod kuće taj dan i ne izaći na birališta.

Hvala većini čitatelja Net.hr-a na doprinosu toleranciji u društvu. I Bog zna da nam je potrebna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nešto vas je oduševilo, naljutilo, rastužilo ili potaknulo da potražite dodatne informacije? Za slanje konstruktivnih, smislenih komentara uveli smo posebnu adresu komentari@portal.net.hr kako bismo i dalje saznali što mislite o temama o kojima pišemo.

Namjera nam je redovito objavljivati komentare čitatelja za koje procijenimo da su konstruktivni te da iz njih svi zajedno možemo nešto naučiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pišite nam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo