'Naša je premijerka uvijek sva u nekakvim dvojbama'

'Naša je premijerka uvijek sva u nekakvim dvojbama, a kako mi se čini bit će i dalje. Ja joj oko toga ne mogu pomoći.

17.11.2011.
15:02
VOYO logo

"Varaždinski sajam četvrtkom najbolje je mjesto za početak predizborne kampanje. Pa, ipak je Varaždin sajamski grad. A tko zna, možda odemo ovdje i na gablec. Neću ga odbiti bez obzira što mi se, ako tako nastavim, nakon kampanje ponovno smiješi dijeta. Ali izdržat ću", našalio se šef HNS-a Radimir Čačić na druženju s građanima u Varaždinu. Gablec je ipak propustio, ali ne i odgovor premijerki Jadranki Kosor na pitanje tko je zapravo šef Kukuriku koalicije.

'Znat će se tko je glavni'

"Naša je premijerka uvijek sva u nekakvim dvojbama, a kako mi se čini bit će i dalje. Ja joj oko toga ne mogu pomoći. U njihovim koalicijama su postojali šefovi, jer da nije bilo tako, ne bi zatvori sada bili puni. U našoj koaliciji nema šefa. Mi nismo stranka već grupa stranaka. Između nas postoji partnerski odnos. Onog trenutka kad osnujemo Vladu, znat će se tko je glavni, odnosno premijer, a tko njegovi zamjenici i ministri - odgovorio je Čačić, koji je u 3. izbornoj listi prvi na kandidacijskoj listi. "Na prošlim izborima u ovoj smo jedinici osvojili devet zastupničkih mjesta, što nam je startna pozicija i uoči predstojećih izbora. No, realno je očekivati deset mandata, a borit ćemo se i za jedanaesti", istaknuo je Čačić, koji očekuje korektnu predizbornu kampanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karamarkove eskapade

"Sa svojim protukandidatom na HDZ-ovoj listi, Tomislavom Karamarkom, uvijek sam imao korektne odnose, unatoč njegovim pojedinačnim eskapadama, koje su bile potpuno nepotrebne i ispod njegove razine", zaključio je Radimir Čačić.

specijal-201011220227004-Kukuriku koalicija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo