osniva vlastiti klub / Napušta li Lovrinović Most? Na Facebooku objavio vrlo znakovitu fotografiju

Image
Foto: Facebook

Nakon što je Mostovac Ivan Lovrinović Petrova označio kao glavnog krivca za krizu vlasti, objavio je i znakovitu fotografiju

9.6.2016.
13:03
Facebook
VOYO logo

"Odmetnuti" zastupnici Mosta Ivan Lovrinović, Juro Martinović i Ivica Mišić osnivaju vlastiti zastupnički klub u Hrvatskom saboru, a zahtjev za to u četvrtak je upućen u saborske službe, potvrđeno je Hini iz više izvora.

Iako navedena trojka tu informaciju nije htjela potvrditi niti opovrgnuti, Lovrinović je priznao da će u petak na tu temu biti organizirana konferencija za novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Saborski zastupnik Mosta Ivan Lovrinović sinoć je na Facebooku napisao poduži status u kojem je čelnika Mosta Božu Petrova označio kao glavnog krivca za aktualnu krizu vlasti. 

Petrova je, jednako kao i šefa HDZ-a Tomislava Karamarka te premijera Tihomira Oreškovića, pozvao da odstupe. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Upravo je Božo Petrov najodgovorniji zašto je došlo do ove krize. Nakon što je Most nakon izbora uspio Milanovića i Karamarka izbaciti iz trke za premijera, na što su oni pristali, on je zbog straha, neiskustva i nedovoljnog znanja rekao da ne želi i ne može biti premijer. Zbog toga se pojavio Orešković i svi drugi problemi nakon toga. Pored toga, izdao je ekonomski program Mosta na temelju kojeg smo dobili toliko mandata u Saboru. Odlazak njih trojice otvorit će prostor za novo resetiranje vlade, ali se ovaj put ne smije pogriješiti u izboru čelnih ljudi", napisao je, između ostalog, Lovrinović. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A jutros je objavio vrlo znakovitu fotografiju na kojoj se vidi kako hoda, odnosno odlazi preko mosta, što su mnogu protumačili kao njegov konačan rastanak s Mostom. 

Image
Foto: Facebook

(Facebook) 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok su se neki zbog toga obrušili na Lovrinovića, ima i onih koji njegov mogući odlazak podržavaju. 

"Bio sam uz Vas od prvog dana ali nakon ovog mislim da ste postali politički mrtvac jer nema osobe koja ne shvaća da ste kupljeni", smatra jedan komentator. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pametan potez profesore,shvatili ste koju igru igraju Petrov,Grmoja i ekipa. Vaš moral vam jednostavno ne dopušta da i dalje ostanete uz njih. Imate moju punu podršku", poručio je drugi. 

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo