Napokon proljeće! Za vikend i idući tjedan temperature iznad 20°C

Pred nama su napokon ljepši i topliji dani. Iako će vrijeme biti i dalje promjenjivo, sunce i više temperature grijat će nas ovog vikenda i početkom idućeg tjedna.

10.4.2013.
10:13
VOYO logo

Kako će dani prolaziti, tako će se i temperature dizati, pa bi već krajem vikenda i početkom idućeg tjedna temperature trebale biti iznad 20°C.

U četvrtak sunčano uz malu naoblaku

Četvrtak će obilježiti daljnji porast temperature, pa će tako dnevna temperatura biti od 15 do 20°C. Iako će većinom prevladavati sunčano vrijeme, bit će moguća i prolazna naoblaka. Puhat će slab do umjeren jugozapadnjak na kopnu, dok će na moru jugozapadnjak polako okretati na jugo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petak donosi mogućnost prolazne kiše, no i dalje toplo sa sunčanim razdobljima

Iako će petak donijeti mogućnost mjestimične kiše, osobito na sjevernom Jadranu i Gorskom kotaru, još uvijek će u većini Hrvatske prevladavati sunčana razdoblja. I dalje toplo, temperature kao i u četvrtak, a na Jadranu jako jugo.

Vikend sunčan i topao

Vikend će proći u znaku sunčanih razdoblja, s time da je još u subotu moguća mjestimice prolazna naoblaka. Vjetar će biti slab, a temperature bi u nedjelju trebale prijeći i ''psihološku'' granicu od 20°C.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Idući tjedan trebao bi se nastaviti u istom tonu. Spremite se za toliko željeno proljeće!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo