NAPAD U MEĐIMURJU: / Policajci zamolili čovjeka da stiša glazbu, a onda su ih pijani ljudi krenuli gađati kamenjem

Image
Foto: Pixsell

Više je osoba gađalo policijske službenike kamenjem, a jedan kamen pogodio je policijskog službenika

12.8.2019.
12:41
Pixsell
VOYO logo

Policajci su ponovno ozlijeđeni i napadnuti u Međimurskoj županiji. Nemila scena odvila se u romskom naselju Sitnice kod Murskog Središća oko 15.45 kada su policajci izašli na teren nakon dojave građana o narušavanju javnog reda i mira puštanjem glasne glazbe. Kako javlja PU međimurska, ondje su zatekli 31-godišnjaka te ga zamolili da stiša glazbu.

"Za vrijeme postupanja i privođenja uhićenih osoba do službenog vozila oko policijskih službenika se okupila veća skupina građana koji su glasno negodovali, a više je osoba gađalo policijske službenike kamenjem. Jedan kamen pogodio je policijskog službenika. Alkotestiranjem je utvrđeno da su svi uhićeni bili pod utjecajem alkohola", stoji u priopćenju međimurske policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za vrijeme postupanja i privođenja uhićenih osoba do službenog vozila oko policijskih službenika se okupila veća skupina građana koji su glasno negodovali te je više osoba gađalo policijske službenike kamenjem, kojom prilikom je jedan kamen pogodio policijskog službenika. Alkotestiranjem je utvrđeno da su svi uhićeni bili pod utjecajem alkohola.

Liječničkim pregledom utvrđeno je da su dvoje policijski službenik te 18 i 22-godišnjaci, lakše ozlijeđeni. Kriminalistička istraživanja se nastavljaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo