tvrdi da nije kriv /

Nakon skandala s obiteljskim nasiljem župan Tomašević skriva se od javnosti: obitelj ne zna gdje se nalazi

Image
Foto: Dusan Mirkovic/PIXSELL

Nakon skandala koji je prije nekoliko dana zadesio župana Alojza Tomaševića, on se ne javlja na mobitel, skriva se od javnosti, a obitelj ne zna gdje je

6.10.2017.
9:41
Dusan Mirkovic/PIXSELL
VOYO logo

Snaha župana Alojza Tomaševića ispričala je za 24 sata kako je u srijedu navečer došao kasno kući te je prespavao i ujutro rano otišao na posao, no da nije sigurna gdje se nalazi jer im ne govori gdje se kreće.

Alojza Tomaševića, policija je u utorak privela zbog fizičkog napada na suprugu Maru Tomašević. Nakon što je raspušten županijski HDZ u Požegi, župan se skriva od javnosti. Tajnica Tomaševića, tvrdi da je jučer oko 11 sati došao na posao i da je cijeli dan na sastancima, no na telefon se ne javlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi Tomaševićevi susjedi nemaju baš najbolje mišljenje o njemu.

U četvrtak je požeška policija podnijela prijavu protiv Tomaševića zbog fizičkog napada na suprugu. Oduzeta mu je puška i pištolj nakon pretresa osobnog prostora. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premijer Plenković je nakon skandala rasputio županijski HDZ u Požegi, no nema nadležnost smijeniti Tomaševića s mjesta župana. Tomašević i dalje odbija dati ostavku i tvrdi da nije kriv.

Ako ga ipak smijene, Tomaševićev zamjenik je Vedran Neferović. Neferovića je Plenković u svibnju ove godine povukao iz predizborne kampanje jer je napao novinara.

Dr. Željko Glavić povjerenik županijskog HDZ-a, izjavio je jučer da će se u roku pola godine izabrati novo vodstvo, piše 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo