za ne povjerovati /

Nakon kolumne na portalu Željke Markić u kojoj poručeno da ljubimci nisu članovi obitelji, korisnici društvenih mreža poslali najbolju moguću poruku

Image

Vlasnici kućnih ljubimaca odlučlii su joj odgovoriti te objaivli fotografije sa svojim ljubimcima u spavaćim sobama uz hashtag #psiukrevetu i #mojkrevetmojzivot

14.1.2018.
12:10
VOYO logo

Nakon što je na portali Željke Markić jučer je objavljen kolumna po nazivom 
"Osim istospolnih zajednica, muškarac, žena i pas u krevetu, slike su koje sve češće gledamo na našim televizorima" u kojoj autorica osuđuje vlasnike kućnih ljubimaca koji svoje pse puštaju da spavaju u krevetima, pokrenut je novi trend i Hrvati na društvenim mrežama masovno dijele fotografije pasa u spavaćim sobama. 

"Osim istospolnih zajednica, muškarac, žena i pas u krevetu, slike su koje sve češće gledamo na našim televizorima. Jesu li ovo slike moderne obitelji? Jesu li ovo slike naše budućnosti?", napisala je Todorić, dodajući: "Popularne floskule današnjice naučile su nas zaboravljati važno, da obitelj čine ljudi, ne životinje". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Autorica je također uspjela povezati puštanje kućnih ljubimaca u kuće s povećanjem stope abortusa i smanjenjem nataliteta.

"Čovjekova tvrdnja da je životinja bolja od nekih ljudi, zapravo nam potvrđuje i jasno pokazuje koliko se suvremeni čovjek odmakao od Boga i čovjeka, te stvorio neku vlastitu duhovnost po kojoj životinja ima vrijednosti čovjeka", također je napisala. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A vlasnici kućnih ljubimaca odlučii su joj odgovoriti te fotografije sa svojim ljubimcima u spavaćim sobama objavili na društvenim mrežama uz hashtag #psiukrevetu i #mojkrevetmojzivot.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo