Uspjeh jedne obitelji / Nakon dugih 8 godina ostvarili svoj san: Otvorili najveći adrenalinski park središnje Istre!

Zdravlje i čvrstoću stabala potvrdio je šumarski institut, a ispravnost sajli i karabina stručnjak iz Francuske

13.8.2019.
12:18
VOYO logo

Slijedi još jedna priča o uspjehu. I to jedne obitelji. 19 tisuća kvadrata šume u općini Tinjan pretvoreno je u najveći adrenalinski park središnje Istre.

Poduzetnički je to poduhvat obitelji Bratulić koja je na otvorenje svog sna čekala dugih 8 godina i uložila preko milijun kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

450 metara sajli na 19.000 kvadrata parka. 16 poligona i 3 ziplajna. Danas su najveći adrenalinski park središnje Istre posjetili prvi gosti.

"Bilo je jako zanimljivo jer kad se popnete vrlo je visoko i onda imate slobodan pad i puno adrenalina", kazala je Anika iz Njemačke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A hrvatska je birokracija adrenalinski park za poduzetnike pa je avantura obitelji Bratulić počela daleko prije otvaranja.

"Bilo nas je strah iz početka, dosta smo razmišljali. Prva ideja pojavila se još prije osam godina. Razmišljali smo pune četiri godine pa smo krenuli s papirologijom pa smo još četiri godine čekali", rekla je voditeljica adrenalinskog parka, Katarina Bratulić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prostor parka nekoć davno bio je oranica. 80 godišnji djed Šime nije mogao ni zamisliti da će oranje zamijeniti ekstremnim sportom.

"Ja računam, svugdje uspijeva, da hoće i tu u ovoj šumi", rekao je djed Šime Prenc.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zdravlje i čvrstoću stabala potvrdio je šumarski institut, a ispravnost sajli i karabina stručnjak iz Francuske, jedini u Europi licenciran za ovaj posao. O sigurnosti korisnika danas brine Mate.

"Pa iskreno iz početka kad sam bio mali bilo me strah visine i nisam volio ići jako visoko, no to se s vremenom promijenilo i onda kako smo išli sve više po tim parkovima sam to sve više zavolio i onda, sad smo ga napravili i sad to obožavam", kazao je voditelj adrenalinskog parka Mate Bratulić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A obožavaju i susjedi i prijatelji koji sve brže prolaze mali, ali i veliki poligon.

Nakon osam godina teškoća ovi su hrabri poduzetnici danas krenuli u novi posao. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo