NAJBOLJA ŠKOLA STRANIH JEZIKA U ZAGREBU: / 'Ovo je spektakl, rade po genijalnom programu i rasturaju na međunarodnim ispitima'

Image

Lingoteka, cijenjena zagrebačka škola stranih jezika, već 10 godina nudi vrhunske programe i priznatu individualiziranu metodu za djecu, s fenomenalnim rezultatima.

20.9.2018.
14:06
VOYO logo

"Izvorni govornici vašu djecu naučit će pravilnom izgovoru, a male grupe osigurat će individualni pristup svakom djetetu", kažu iz Lingoteke za Net.hr. Smještena na pristupačnoj lokaciji, u neposrednoj blizini zagrebačkog Kaptol Centra, svojim polaznicima Lingoteka nudi samo najbolje.

"U Lingoteci učenje nije tek suhoparno prevođenje programa već aktivno usvajanje jezika na maštovit, zabavan i inovativan način metodom koju su sami osmislili te usavršavali tijekom 10 godina postojanja", kažu voditelji škole. U Lingoteci možete učiti engleski, njemački, francuski, španjolski, talijanski, ali i ruski, kineski i arapski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Znanstvene metode

Njihova metoda, utemeljena na suvremenoj znanstvenoj spoznaji o edukaciji djece, ali i vlastitom iskustvu, pridonijela je tome da već godinama njihovi polaznici ostvaruju izvrsne rezultate, kako u školi, tako i na međunarodno priznatim ispitima kao što su TOEFL, SAT, DELF i slično.

Ključ uspjeha Lingoteke su profesori koji su odabrani po svojoj stručnosti i osobnosti, a prije svega predanosti u radu s djecom, kažu. Zahvaljujući njihovoj angažiranosti te spoju različitih kultura i jezika, atmosfera u Lingoteci je uvijek poticajna, pozitivna i vedra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ono što nam je izrazito bitno jest da naši polaznici uče jezik koji je u duhu vremena, odnosno jezik kakvim pričaju i njihovi vršnjaci u zemljama jezika koji uče, a takav pristup jedino mogu dobiti s izvornim govornicima", pojašnjavaju. Sat traje 60 minuta, a roditelje redovito izvještavaju o napretku djece te su, kažu, uvijek na raspolaganju za sva pitanja vezana za proces učenja.

Aktivna interakcija

"S obzirom na to da se jezik najbrže usvaja kroz aktivnu komunikaciju, u našoj školi naglasak stavljamo na konverzaciju te na dinamičnu interakciju na satu," objašnjavaju iz Lingoteke. Komunikacija na stranom jeziku odvija se od prvog sata, kažu, čime djecu žele potaknuti da od početka razmišljaju na ciljanom jeziku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izrazito smo ponosni na činjenicu da naši polaznici iz godine u godine biraju upravo Lingoteku te nam se rado vraćaju", kažu. Upisu u Lingoteku traju do početka listopada, gotovo sva mjesta već su popunjena, a prijaviti se možete na ovom linku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo