Naftalin je otrovan i opasan, pogotovo za moljce

'Želim ovom prilikom izraziti i svoju bojazan vezanu uz tehničku premijerku Kosor jer sam na Wikipediji čitao da je naftalin stvarno otrovan i opasan.

1.12.2011.
21:34
VOYO logo

Riječki gradonačelnik Vojko Obersnel objavio je u četvrtak na svom blogu otvoreno pismo ministru unutrašnjih poslova Tomislavu Karamarku vezano uz slučaj Riječkih tržnica. Na to ga je, piše, uputila tehnička premijerka Jadranka Kosor poručujući mu da ispriku koju je tražio kao minimum pristojnosti nakon odbacivanja kaznene prijave ne traži od nje nego od Karamarka.

Brojna pitanja

U pismu Obersnel, uz molbu za ispriku, traži da mu Karamarko objasni kako je bilo moguće da su i on i glasnogovornik policije Krunoslav Borovec kaznenu prijavu komentirali u javnosti iako su zakonski bili dužni čuvati podatke o tome, zašto je policija ignorirala stajališta Upravnog i Vrhovnog suda o zakonitosti poslovanja Grada Rijeke i Tržnica iako su bili s njima upoznati, zašto se nisu obazirali na potvrđenu zakonitost sudske nagodbe dviju strana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispriku je, piše, očekivao od premijerke, ona ga je uputila na ministra Karamarka pa ga u pismu nizom primjera iz medija podsjeća kad su sve premijerka Kosor i njezini stranački kolege te ministri baratali terminom 'afera' vezanim uz Riječke tržnice.

'Bi li podizanje optužnice protiv mene značilo da DORH ovisi o HDZ-u?'

"Kako je gospođa Kosor također rekla i da odbacivanje kaznene prijave u slučaju Tržnice dokazuje da DORH ne ovisi o HDZ-u, zanima me bi li eventualno podizanje optužnice protiv mene značilo da DORH ovisi o HDZ-u", pita Obersnel ministra Karamarka i moli ga da mu objasni još neke premijerkine izjave koje su ga zbunile. U pismu je nadugo i naširoko Obersnel objasnio, jer je premijerka i to spominjala, da je u Rijeci moguće nenamjensko trošenje novca iz gradskog proračuna i zaključio da je premijerka u opasnosti jer je posegnula u naftalin po završene i odavno apsolvirane 'slučajeve'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želim ovom prilikom izraziti i svoju bojazan vezanu uz tehničku premijerku Kosor jer sam na Wikipediji čitao da je naftalin stvarno otrovan i opasan. Pogotovo za moljce", zaključio je otvoreno u pismu riječki gradonačelnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo