VEDRAN ANTUNICA / Načelnik općine Ston: 'Gužve nas nisu iznenadile. Dobrodošle su u ovom periodu'

Antunica je rekao da bi volio da se na prostoru općine izgradi i obiteljski hotel ili veći hotel koji bi privukao još više gostiju

9.8.2022.
21:00
VOYO logo

Gastroponuda u Stonu je i dalje najveći adut. Tu su nezaobilazne stonske zidine. A što će se dogoditi kad ih zaobiđu pristupne ceste Andrea Žarak razgovarala je s načelnikom općine Ston.

"Vjerujem da ćemo i sljedeće godine imati naše drage goste s tim da ćemo biti pripremljeni. U najavi imamo otvaranje još novih restorana i novih gastroponuda. Gužve nas nisu iznenadile. Živimo od turizma i gužve su dobrodošle u ovom periodu. Niti u jednom trenutku nije bilo ni sekunde zastoja", rekao je Vedran Antunica i pohvalio rad policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekao je i da bi volio da se na tom prostoru općine izgradi i obiteljski hotel ili veći hotel koji bi privukao još više gostiju.

"Ima naznaka novih radnih mjesta. Samo stvaranje vatrogasne postrojbe koja zapošljava 25 djelatnika, zatim pet ljudi koji će biti u kontroli. Stvaraju se perspektive. Vjerujem da će kako smo postali autodestinacija, sad je promet veći čak i prije nego je bio redovit", rekao je Antunica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo