Na završni HDZ-ov skup došlo tek 300-njak ljudi

Na završnom predizbornom HDZ-ovom skupu koji je se u petak navečer održao na zagrebačkom Bundeku okupilo se tek nekoliko stotina građana.

2.12.2011.
21:39
VOYO logo

Mediji su, kako je rekla Jadranka Kosor, krvi za lošu sliku koju HDZ ima u javnosti. Kazala je i da su stali na stranu Kukuriku koalicije te da žele da HDZ nestane.

Unatoč brojnim anketama koje HDZ-u prognoziraju jako loše rezultate na nedjeljnim parlamentarnim izborima, Kosor je rekla da očekuje "sjajan rezultat". S govornice je poručila da će svaki glas, koji neće ići HDZ-u, dobiti SDP.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovacije Miroslavu Tuđmanu

Stranačkim simpatizerima se obratio i prvi na listi u prvoj izbornoj jedinici Gordan Jandroković koji je kazao da se HDZ napada, jer je stvorio Hrvatsku i uveo je u EU.

Nakon obraćanja HDZ-ovaca, na skupu na kojem se okupilo tek tristotinjak ljudi, pročitana su imena HDZ-ovih kandidata koji su na listi u prvoj izbornoj jedinici. Ovacije je pobrao jedino Miroslav Tuđman, koji je drugom mjestu liste u ovoj izbornoj jedinici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, u HDZ-u su se u posljednji čas odlučili gdje će u Zagrebu održati završni predizborni skup prije početka predizborne šutnje.

Najoštrije osuđujemo iznošenje podataka koji nisu istiniti te sukladno Zakonu o medijima molimo Vas da u što skorijem roku objavite ovo reagiranje o broju sudionika završnog skupa HDZ-a I.izborne jedinice, kojemu je nazočilo više tisuća članova i simpatizera stranke, stoji u priopćenju HDZ-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201012070191004-HDZ

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo