JESTE LI JU VIDJELI? / Na području Šibenika nestala starija gospođa: Ukoliko imate kakve informacije, javite policiji

Image

U trenutku nestanka, Višnjić je bila odjevena u šarenu košulju s dugim rukavima, tamno plavu jeans suknju, bijelo-smeđe tenisice i nosila je crnu torbicu

24.6.2023.
22:37
VOYO logo

U Danilu blizu Šibenika nestala je Gracijela Višnjić, rođena Blašković, rođena 25.8.1950. u Labinu. Navodi se da se Gracijela udaljila iz kuće danas oko 9:50.

Visoka je 165 cm, nosi broj obuće 39, ima ravnu smeđu kosu, crne oči, srednje veliki nos i uši, ovalno lice i srednju razvijenost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U trenutku nestanka, Višnjić je bila odjevena u šarenu košulju s dugim rukavima, tamno plavu jeans suknju, bijelo-smeđe tenisice i nosila je crnu torbicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tečno govori talijanski, francuski, engleski i njemački, ima hrvatsko državljanstvo, a prebivalište joj je u Zagrebu. HGSS navodi da se radi o dementnoj osobi te da se pretpostavlja da se kretala po glavnoj prometnici neko vrijeme, do raskrižja za Šibenik/Drniš.

"Ako imate bilo kakve informacije, molimo vas da kontaktirate najbližu policijsku postaju ili Policijsku postaju Šibenik/PP Primošten", navode iz policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo