Što to Ante nudi? / Na osami blizu mora svoju dragu čeka ovaj bivši novinar!

Ante ne traži novu ljetnu kolekciju već pravu ljubav. I to na selu. Točnije u Prološcu pokraj Imotskog. Na osami blizu mora svoju dragu čeka ovaj bivši novinar. Što nudi?

2.7.2014.
17:39
VOYO logo

Vesela ekipa Ljubavi na selu iz Like je krenula prema sunčanoj Dalmaciji, najdražem dijelu Hrvatske kad je u pitanju neumorna Marijana Batinić!

"Prošli smo puno, proputovali smo gotovo cijelu Hrvatsku, kad se spustimo u Dalmaciju, nekako i ja živnem, sve mi se otvori", izjavila je Marijana Batinić, voditeljica.

Za potrebe nove ljubavne sezone otvorio se i 25-godišnji Ante Dogan iz Prološca Donjeg kod Imotskog. Pitoreskno je to mjesto s oko četiri tisuće stanovnika, među kojima Ante ipak nije uspio pronaći ljubav svog života. Zato su ga prijatelji gurnuli u ovaj izazov!

"Pa ja se osobno nisam prijavio, prijavili me prijatelji, kad je već ispalo da uđem u top 10, pristao sam. Ja sam grafički dizajner, bavim se izradom stranica i grafikom i tim stvarima", kazao je Ante Dogan, grafički dizajner.

Ante je nekad bio novinar, a živi, gle čuda, samo nekoliko kuća od Anke koja je nedavno pobijedila u našem kulinarskom showu "321 Kuhaj!". Možda mu je susjeda udijelila i koji savjet, pa na snimanju nemam tremu!

Super je i Antina obitelj, koja mu u ovoj ljubavnoj operaciji daje bezrezervnu podršku!

Ako ga i vi želite za zeta, muža ili prijatelja, darujte mu glas putem maila ljubavjenaselu@rtl.hr. Ante dosad nije imao pravu, dugotrajnu ljubavnu vezu, rekli bismo, pravi nebrušeni dijamant!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo