KOLNICI MOKRI / Na Jadranskoj magistrali jak vjetar, u prekidu niz katamaranskih linija

Image
Foto: Dino Stanin/Pixsell

Zbog prometne nesreće kod Splita, predio Sirobuja, vozi se usporeno uz fizičku regulaciju prometne policije. Pojačan je promet na prilazima turističkih središta, usporeno se vozi između Podstrane i Stobreča u smjeru Splita

29.8.2023.
7:45
Dino Stanin/Pixsell
VOYO logo

Kolnici su mjestimice mokri i skliski, na Jadranskoj magistrali (DC8) zbog jakog vjetra između Novog Vinodolskog i Senja zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), izvijestio je u utorak Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog prometne nesreće kod Splita, predio Sirobuja, vozi se usporeno uz fizičku regulaciju prometne policije

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pojačan je promet na prilazima turističkih središta, usporeno se vozi između Podstrane i Stobreča u smjeru Splita.

Večeras 29. kolovoza (utorak/srijeda) od 23 do 4 sata bit će zatvoren tunel „Selca - Dubovica“ na državnoj cesti DC116 na otoku Hvaru. Obilazak je županijskom cestom ŽC6252 Hvar–Brusje–Stari Grad i obratno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Promet osobnih vozila povremeno je pojačan na pojedinim graničnim prijelazima s Bosnom i Hercegovinom, Srbijom i Crnom Gorom, osobito na ulasku u zemlju.

U prekidu katamaranske linije

U prekidu su katamaranske linije: Mali Lošinj-Cres-Rijeka, Novalja-Rab-Rijeka, Rijeka-Zadar, Ist-Zapuntel-Brgulje-Molat-Zadar, Brbinj-Božava-Zverinac-Sestrunj-Rivanj-Zadar, Ubli-Vela Luka-Hvar-Split, Dubrovnik-Korčula-Hvar-Bol-plit Ubli-Korčula-Dubrovnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Udarni vikend potvrdio: Imamo rekordnu sezonu u prometu! Iz HAC-a najavili kad će napraviti treću traku do Bosiljeva

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo