'Muž me tukao i kada sam bila trudna'

Nataša Matijević, supruga Roberta Matijevića, bivšeg pomoćnika direktora hrvatske carine i carinskog zviždača, u veljači je pobjegla s njihovom malenom kćeri u Srbiju.

27.12.2011.
10:34
VOYO logo

Ona je, naime, za srpski Press detaljno ispričala kako ju je suprug, navodno, mjesecima fizički i psihički zlostavljao, čak i za vrijeme trudnoće.

"Moja odluka je da ostanem s djetetom u Srbiji jer ga moram zaštititi od nasilja i maltretiranja. Od psihijatra sam saznala da imam pravnu osnovu za poništenje braka na osnovi toga što kada sam stupila u brak s Robertom nisam znala da je on psihički bolestan, on je to od mene skrivao. Stupanjem u brak s pogrešnom osobom ušla sam u pakao u kojem i danas živim. Spremna sam svoju naivnost i greške plaćati dok sam živa, ali moje dijete ništa nije krivo i moram se izboriti da ono normalno živi", rekla je Nataša i dodala da u Srbiji ima sve ono što u Hrvatskoj nema: posao, obitelj i prijatelje koji je vole i pružaju joj podršku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Matijevića je, kaže, 2009. godine upoznala u Beogradu. Nakon samo tri mjeseca veze su se vjenčali i ona je zatrudnjela. No, on je vrlo brzo, tvrdi, pokazao svoje pravo lice. Navodno joj je oduzeo putovnicu i novac, zatvarao je u kuću, a tvrdi i da je naknadno saznala da joj je suprug psihički bolesnik s nekoliko ozbiljnih dijagnoza.

'Sve što je ispričala je bezočna laž'

Nakon bijega od supruga dva je mjeseca bila smještena u Sigurnoj kući u Zagrebu. Nakon toga je pobjegla roditeljima u svoj rodni Ljig u središnju Srbiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stalno mi je prijetio da nikada neće dopustiti da mu dijete odrasta u Srbiji i da će me uništiti odem liSrpskim novinarima Nataša Matijević potvrdila je da je otela dijete iz očaja budući da je u Hrvatskoj, tvrdi, nijedna institucija nije zaštitila.

"Stalno mi je prijetio da nikada neće dopustiti da mu dijete odrasta u Srbiji i da će me uništiti odem li", ispričala je Nataša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Matijević zbog djeteta nije želio previše komentirati teške optužbe uskoro bivše supruge, no za Večernji list je rekao kako je sve što je Nataša ispričala bezočna laž, što će, tvrdi, i dokazati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo