Muškarac koji je napao Keruma vraćen na posao

Bivši tajnik Torcide, Pavao Grubišić Čabo, koji je zbog odgurivanja Željka Keruma na prosvjedu za branitelje na splitskoj Rivi dobio otkaz u tvrtki "Conex trade", vraćen je na posao.

3.5.2011.
17:45
VOYO logo

Iako je direktorica Sandra Dadić tvrdila kako je otkaz dobio jer je svojim istupom znatno naštetio ugledu firme promijenili su mišljenje nakon što se zbog Čabinog otkaza digla poprilična prašina u medijima, pa su mu u ponedjeljak poslali obavijest da se vrati na posao.

"Mislim da nema smisla da se o tome sada uopće raspravlja. On je tu i to je to", kratko je komentirala direktorica Dadić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čabo je, pak, zadovoljan razvojem situacije. U utorak se, po pozivu, javio u firmu i dogovorio da nastavlja s poslom kao što je i bilo dogovoreno prije incidenta na Rivi, piše DalmacijaNews.

"Zadovoljan sam rješenjem situacije jer sam se preselio na selo i važno mi je zadržati posao koji mi je blizu. Nastavljam raditi kao i do sada. Tko zna, da sam se prije pet, deset godina kandidirao u politici umjesto u Torcidi možda bih i ja danas bio na nekoj poziciji, ali ja imam svoj put", zaključio je Čabo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201104260678006 arti-201104160081006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo