zet nudi prazne isprike /

'Muke po ZET-u' na liniji 269: putnici ispaštaju zbog svakodnevnog kašnjenja autobusa

Image
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

To su ljetne reducirane vožnje pa građani na posao moraju kretati i do sat vremena ranije nego inače, no na liniji 269 takvo je stanje cijele godine

5.7.2017.
16:19
Zeljko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

S ljetnim voznim redom ZET-a problem imaju mnogi građani metropole, no to najviše osjete putnici na liniji 269 (Borongaj – Sesvetski Kraljevec).

To su ljetne reducirane vožnje pa građani na posao moraju kretati i do sat vremena ranije nego inače, no na liniji 269 takvo je stanje cijele godine, piše Zagreb.info.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, bus često kasni i više od pola sata, a ponekad ni ne dođe, zbog čega bus, koji se, i ako, nekim čudom kasnije ipak pojavi, bude pretrpan pa problem postaje i sama vožnja, odnosne zatvaranje vrata budući da rade na senzor.

Stanovnici Sesvetskog Kraljevca već neko vrijeme pokušavaju kontaktirati ZET o ovom problemu, ali i gradsku četvrt, koja tvrdi da rješenja, pa čak ni prijedloga rješenja, iz ZET-a nema ni nakon mnogobrojnih upita i poziva putnika, kao i same gradske četvrti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče linije 269, kao i inače, iz ZET-a su za reducirani vozni red okrivili sve drugo, od stanja u prometu, vremenskih uvjeta pa sve do radova na trasi, što je očito problem tijekom cijele godine. No, nakon što su izrazili žaljenje, u svom su odgovoru obećali pojačanje internih prometnih kontrolira i aktiviranje ostalih raspoloživih mehanizama

Cijeli tekst pročitajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo