MRSIĆ UPORNO PRKOSI VRHU SDP-a, PRIJETI MU IZBACIVANJE: / Za njim bi moglo otići čak 15 zastupnika?

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

'Moj je cilj SDP učiniti boljim, vratiti povjerenje građana i povećati rejting SDP-a kao stranke demokracije koja njeguje slobodu govora', tvrdi Mrsić.

5.1.2018.
9:08
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Predsjedništvo SDP-a sastat će se danas i raspraviti stanje u stranci koje posljednjih mjeseci nije nimalo bajno. Stranka se suočava s lošim rejtingom, situacija u splitskom i vukovarskom ogranku je očajna, a DavoruBernardiću ne pomažu ni unutarnja previranja. Najglasniji u izražavanju nezadovoljstva svakako je MirandoMrsić koji je prije nekoliko dana otvorenim pismom pozvao članove SDP-a na djelovanje u cilju opstanka stranke.

Izbacit će ga?

Zbog toga su neki članovi Predsjedništva neslužbeno poručili kako Mrsić svojim kritikama izaziva da ga se izbaci iz stranke. No, bivši ministar ne namjerava odustati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moj je cilj SDP učiniti boljim, vratiti povjerenje građana i povećati rejting SDP-a kao stranke demokracije koja njeguje slobodu govora. Moj je cilj SDP u kojem odlučuju članovi, a ne samo usko rukovodstvo", rekao je za Novi list.

Ostaje kandidat za predsjednika

Potvrdio je i da ostaje kandidat za predsjednika stranke kad god bili unutarstranački izbori i neovisno o tome tko će tada biti kandidat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što više kandidata, to bolje. Ja imam svoju viziju SDP-a i na tome ću raditi, i svi moji istupi idu isključivo u smjeru jačanja otvorenog i demokratskog SDP-a", kaže Mirando Mrsić.

Novi list također tvrdi da bi ukoliko Mrsić bude izbačen iz stranke njegovim putem moglo poći 15-ak zastupnika i u Saboru početi djelovati kao nezavisni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo