MRAK TARITAŠ OTKRILA DETALJE PREGOVORA: / 'SDP-u idu jedan od zamjenika gradonačelnika i predsjednik Skupštine'

Image

Kandidatkinja HNS-a za gradonačelnicu Zagreba Anka Mrak Taritaš, govorila je u večerašnjem Dnevniku N1 televizije o razgovorima sa SDP-om oko podrške u utrci za čelno mjesto hrvatske metropole.

18.3.2017.
19:05
VOYO logo

Mrak Taritaš je kazala da su pregovori u završnoj fazi, da pregovaraju oko modela i da je sve još otvoreno. "Načelno je dogovoreno kako ćemo upravljati gradom. Ostala su još 2-3 programa koje moramo usuglasiti. I dogovoren je koncept. U Zagrebu su i izbori za Skupštinu, vijeća gradskih četvrti i mjesne odbore. Moramo se dogovoriti u kojem modelu idemo na izbore. Dogovor je bio nekako da idemo korak po korak", rekla je Mrak Taritaš.

Na pitanje što je točno dogovoreno, Mrak Taritaš je odgovorila da je dogovoreno kako upravljati gradom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nijedno ime još nije bilo. Ako želimo promjenu moramo omogućiti da resorima upravljaju najkompetentniji ljudi. Mogu otkriti - dogovoreno je da jedan od zamjenika bude iz SDP-a, jedan nestranački i da je predsjednik Skupštine iz SDP-a", rekla je na N1.

Ipak, dodaje da za dodatni dogovor treba pričekati, jer su, kako kaže, "SDP-ovci tražili mali timeout".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, predsjednik SDP-a Davor Bernardić danas je izjavio da bi se idući tjedan trebalo znati hoće li njegova stranka podržati HNS-ovu kandidatkinju za gradonačelnicu Zagreba Anku Mrak Taritaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo