Potvrdio navode / Mostov zastupnik Runtić: 'Istina je, HDZ me pokušao podmititi!'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Hrvoje Runtić je potvrdio navode Bože Petrova prema kojima ga je HDZ pokušao potkupiti u zamjenu za glas oko Marića

30.4.2017.
14:00
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Božo Petrov, predsjednik Mosta, danas je u intervjuu za televiziju N1 iznio ozbiljne optužbe na račun HDZ-a, rekavši da HDZ pokušava kupiti nove zastupnike u Saboru, točnije da su se obratili zastupniku Hrvoju Runtiću nudeći mu deblokadu računa u zamjenu za glas oko rušenja Marića i preslagivanje u Saboru. Sada se i sam zastupnik oglasio i potvrdio te navode, piše Index.

PROČITAJTE VIŠE:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Petrov optužuje: 'HDZ pokušava kupiti naše zastupnike'

>> Bernardić pokušao izbrojiti većinu za opoziv Mariću, pa se zbunio

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Je, to je točno, sve što je Petrov rekao. S tim što poziv nije bio upućen izravno meni, nego su pokušali preko člana moje obitelji to napraviti. To je tako nisko da ne želim o tome ni dati komentar", rekao je Runtić za Index.  Dodao je i da je iznenađen što su znali cijelu financijsku situaciju njegove i suprugine obitelji te da su mu obećali da će čitava situacija biti sređena. 

Rekao je da je, čim mu je član obitelji rekao što se dogodilo, otišao na policiju i sve prijavio, no dodao je i da vjeruje da će sve to završiti u nekoj ladici u DORH-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja ostajem s MOST-om do kraja, nisam na prodaju nikad nisam bio, i ne znam uopće otkud im takva procjena. Ne zanimaju me ponude - nek se mane mene i moje obitelji!", dodao je Runtić za Index

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo