ISTRAGA U TIJEKU / Monstruozan čin u Kutini: u središtu grada pas bačen iz nebodera

Image
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

'Nemojte štititi nasilnike! Ovaj pas je krvario, slomio kičmu, imao unutarnje krvarenje i bio u jakim bolovima'

5.7.2017.
12:20
Dusko Marusic/PIXSELL
VOYO logo

Na Facebook stranici društva prijatelja životinja "Faun" iz Kutine, objavljena je uznemirujuća fotografija  psa koji je bačen iz nebodera u središtu grada.

"Danas u popodnevnim satima smo dobili dojavu da je sa nebodera bačen pas. Pozvana je veterinarska stanica koja je psa preuzela pod teškim ozljedama, iako ima ogrlicu pas nema čip te vlasnik još nije utvrđen. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je izašla na očevid i obavila razgovor sa djevojkom koja je sve i prijavila i nekoliko potencijalnih svjedoka. Istraga je još uvijek u tijeku a mi vas molimo ako netko ima saznanje čiji je ovo pas (muški) ili je bilo što vidio da se javi u policijsku postaju u Kutini. 

Nemojte štititi nasilnike! Ovaj pas je krvario, slomio kičmu, imao unutarnje krvarenje i bio u jakim bolovima. Ovaj pas je bio pri svijesti kad je veterinarska došla. Ako pas ne preživi ovo je ubojstvo. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još jednom vas pozivamo da se javite policiji sa bilo kakvim informacijama!", napisalo je društvo prijatelja životinja na Facebook stranici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubrzo nakon toga objava je nadopunjena i navodi se kako je pas uginuo od zadobivenih ozljeda i da pas ni vlasnik ne žive u neboderu, te da je u tijeku službena istraga oko cijelog slučaja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo