poslovni uspjeh / Modna dizajnerica Anita Pokrivač osvaja modnu scenu i europsko tržište

Image
Foto: Privatna arhiva

Dok mnogi sanjaju o tome da postanu prepoznatljivi u svijetu mode, rijetki su oni kojima to zaista i uspijeva. Anita Pokrivač (30) jedna je od tih sretnika.

24.10.2016.
8:34
Privatna arhiva
VOYO logo

Ova sve uspješnija modna dizajnerica rodom iz Ivanovca danas živi u Zagrebu, gdje predano radi na novim modnim kolekcijama, a sve veći broj narudžbi svakodnevno potvrđuje njezin put prema zvijezdama.

Iako je već tijekom studija zagazila u modnu branšu te izrađivala odjeću, pravim početkom svoje karijere smatra razdoblje u kojem je postala majka. Tada su se promijenili njezini prioriteti, a kći ju je dodatno motivirala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Paola mi je dala jaku želju za novi početak u poslovnom svijetu. Iako sam zapravo oduvijek bila prisutna u modi, u tom sam trenutku odlučila da želim živjeti od modnog dizajna i osnovati vlastitu tvrtku. Sve je počelo u stanu, s dvije mašine, škarama, nekoliko metara materijala i jakom vjerom da ja to mogu. Bez ikakvog plana B. Znala sam da je to ono što želim i da jednostavno mora uspjeti – iskrena je Anita.

Početak pokretanja vlastitog posla zahtjevan je proces, no Anita se smatra pravom sretnicom jer nije nailazila na veće probleme. - Već sam imala iskustvo u modnoj branši zbog rada tijekom studija, a zahvaljujući obiteljskoj tvrtki, poznavala sam i svijet poduzetništva. Kada sam se odlučila osamostaliti u poslovnom smislu, sve je nekako išlo kao prirodni slijed događaja. Dakako, treba biti vrlo odgovoran i imati na umu da je to ono čime se prehranjuješ pa se tome trebaš u potpunosti posvetiti i svaku stepenicu u tom procesu shvatiti vrlo ozbiljno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da je uspjela kao poduzetnica i modna dizajnerica, potvrđuje i velik broj narudžbi iz sezone u sezonu, kao i 30 tisuća sljedbenika na službenoj Facebook stranici.

Više o Aniti pročitajte na portalu eMedjimurje.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo