MLADI LAV SDP-A ZBOG FOTKE NA KOJOJ IZGLEDA KAO HITLER LETI IZ STRANKE? / Uz to je kritičan prema Beri

Image
Foto: Nikola Peruničić / Facebook

Predsjednik zagrebačkog Foruma mladih SDP-a Nikola Peruničić mogao bi biti izbačen iz stranke zbog fotografije na kojoj je prerušen u Hitler

15.3.2019.
23:17
Nikola Peruničić / Facebook
VOYO logo

Zbog fotografije na Facebooku iz 2012. godine na kojoj je prerušen u Adolfa Hitlera, aktualni predsjednik zagrebačkog Foruma mladih SDP-a Nikola Peruničić mogao bi biti izbačen iz stranke, piše Večernji list. To se događa uoči izbora novog vodstva Foruma mladih SDP-a koji bi se trebali održati nakon EU izbora.

Naime, Odbor njegove mjesne organizacije SDP-a Trešnjevka Jug navodno je donio odluku o njegovu izbacivanju iz SDP-a zbog te fotografije, a zamjeraju mu se i tvitovi kojima je zagrebački Forum mladih SDP-a znao javno podbadati čelnika stranke Davora Bernardića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz to, Peruničića se optužuje i zbog toga što je mail u kojem se od SDP-ovaca traži novac za mjesto na listi u Gradskoj skupštini i ostalim lokalnim tijelima završio u medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladenačka glupost i loš humor

"Ako je veličao fašizam, trebalo ga je izbaciti 2012. godine kada je to i objavio", rekao je izvor iz vrha SDP-a za Večernji list.

Šef zagrebačkog SDP-a Gordan Maras brani Peruničića, smatra da je bila riječ o mladenačkoj gluposti i lošem humoru. "Tko zna, možda na lokalnoj razini nemaju osjećaj za satiru kao na nacionalnoj", rekao je aludirajući na Bernardićevu snažnu borbu za slobodu satire.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo