MISLITE DA JE VEĆ STIGLA PROMJENA VREMENA? /

To je ništa. Ono 'pravo' zahladnjenje stiže u nedjelju. I bit će drastično!

Image

Nakon niza sunčanih dana, osobito u Dalmaciji, stiglo je malo osvježenje, no to je ništa prema onome što nam donosi vikend

4.7.2019.
10:49
VOYO logo

U Dalmaciji je i danas pretežno sunčano, dok je u ostalim krajevima djelomice sunčano uz promjenjivu naoblaku te najviše sunčanog vremena na istoku. Oblačnije će biti u prvom dijelu dana uz povremenu kišu te pljuskove i grmljavinu većinom u sjevernim i sjeverozapadnim krajevima, a poslijepodne uz jači razvoj oblaka pljuskovi i grmljavina izgledniji su u unutrašnjosti Istre i Dalmacije te ponegdje u gorskim krajevima. Najviša dnevna temperatura uglavnom između 25 i 29, na Jadranu od 31 do 35 °C, piše DHMZ.

Image
Foto: DHMZ

U petak nas ponovo čeka malo proljepšanje. Pretežno sunčano i u mnogim krajevima vruće. Poslijepodne i navečer uz lokalno jači razvoj oblaka mogući su pljuskovi s grmljavinom, uglavnom u unutrašnjosti Istre i Dalmacije te u gorskim krajevima. Najviša dnevna temperatura uglavnom između 28 i 31, na Jadranu od 31 do 34 °C.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: DHMZ

Uvod u promjenjivi tjedan

Slično vrijeme nas očekuje i u subotu, ali nedjelja donosi veliku promjenu. Kako donosi N1, sa sjevera Europe spustit će se hladna fronta i destabilizirati atmosferu. U nedjelju bi tako maksimalne temperature ponegdje mogle biti tek 20-ak stupnjeva.

Bit će to uvod u vrlo promjenjiv tjedan, u kojem će temperature, osobito na kopnu, biti niže nego što je to uobičajeno za prvu polovinu srpnja, osobito u utorak i srijedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Otkucaji srca
NOVA SERIJA
VOYO logo