MIROSLAV ŠKORO OTKRIO: / 'Svaka moja pjesma je moja predizborna kampanja, a zadnji koncert planiram na inauguraciji'

Image
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Miroslav Škoro kaže kako treba pričekati završetak istrage vezane za nedavne napade kako bi se mogao donijeti konačni sud: 'Ne planiram se osvrtati na kampanje drugih kandidata,

1.9.2019.
16:25
Dusko Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo

Tijekom posjete Špancirfestu u Varaždinu predsjednički kandidat i pjevač Miroslav Škoro je komentirao izjavu Milorada Pupovaca u kojoj je doveo u vezu NDH i Republiku Hrvatsku, rekavši kako smatra da treba pričekati završetak istrage vezano za nedavne incidente i napade kako bi se mogao donijeti konačan sud. "Ne treba se zaletavati, a pogotovo ne treba vrijeđati i prijetiti", piše N1.

Škoro je dodao kako mu je drago da se predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović oglasila vezano za taj incident u intervjuu za HRT. Smatra da je vrlo lijepo obrazložila stvari i "pritom lupila šakom o stol", no naglasio je da se "ne planira osvrtati na kampanje drugih kandidata, ni lupati o namještaj."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svaka pjesma je predizborna kampanja

Predsjednicu Grabar-Kitarović ne smatra konkurencijom. Kaže da svi kandidati sada moraju prikupiti potpise te kako će odmjeravanje snaga krenuti kada to budu napravili. Tada će odmjeriti snagu programa, ideja i birači će odlučiti, rekao je Škoro. Rekao je da se on nalazi u kampanji cijelu svoju karijeru, tj. da je " svaka njegova pjesma njegova predizborna kampanja", a najavio je i da zadnji koncert planira napraviti na inauguraciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo