skupljajte račune / Ministarstvo financija lovi utajivače poreza pomoću nagradne igre za domaće i strane turiste

Ministar financija smislio je nagradnu igru kojom će istodobno nagrađivati turiste i kontrolirati izdaju li se fiskalni računi. Tako će na stotine tisuća domaćih i stranih turista biti u službi Ministarstva i kontrolirati prekršitelje. Dovoljno je poslati 20 računa, a najsretniji će sljedeće sezone ljetovati besplatno

12.8.2015.
19:22
VOYO logo

Domaći i strani turisti do nagrade mogu preko 20 skupljenih računa. Nagrade se izvlače u četiri kola, novčana može biti 7.500, 10.000, 15.000 i 25.000 kuna, a osim novca na potrošačkoj kartici moguće je osvojiti besplatno sedmodnevno ljetovanje na moru iduće godine.

Nagradna igra posebno je izreklamirana u Češkoj iz koje u Hrvatsku dolazi velik broj turista, a tamošnje ministarstvo pokazalo je veliki interes za kupnju hrvatskog softvera i idejnih rješenja oko fiskalizacije. Česi će hrvatskim stopama u borbu protiv sive ekonomije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stavimo kupcima sa robom na pult vrećicu i napomenemo da moraju uzeti račun. Uzme ga svaki treći, četvrti", rekla je prodavačica Suzana Somborac

Od početka kolovoza svi mogu skupljati i slati račune i tako se igrati inspektora. Nagradna igra traje do travnja iduće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon plaćanja, najlakše je uzeti račune. Umjesto bacanja u koš isplati se poslati ih na adresu Hrvatske lutrije - nekome će se posrećiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo