KADA NA VRHU ZGRADE / Ministar okrivio medije što hrvatski vojnici ipak neće dobiti jacuzzi: 'Oni ne žive u luksuzu'

Banožić je kazao da su pojedini mediji nabavu jacuzzija za višekatnicu Hrvatskog vojnog učilišta u Zagrebu predstavili kao - luksuz

25.6.2021.
18:55
VOYO logo

Hrvatski vojnici neće dobiti jacuzzi, odlučio je ministar obrane Mario Banožić. I objasnio da su za to krivi pojedini mediji koji su nabavu jacuzzija za višekatnicu Hrvatskog vojnog učilišta u Zagrebu predstavili kao - luksuz.

"Vojska ne živi u luksuzu već pokušava uspostaviti standarde s kojima se naši vojnici neće posramiti", objasnio je ministar. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naši vojnici ne žive u luksuzu"

Medijima je potom dopustio snimiti najviši kat višekatnice na kojem je Wellness centar od 17 četvornih metara i u kojem se nalaze dva tuša, dva sanitarna čvora, mala sauna te prostor koji je do sada bio namijenjen za jacuzzi. Ta hidromasažna kada MORH bi koštala dodatnih 60 tisuća kuna - no, sada odlazi u povijest.

"Naši vojnici ne žive u luksuzu, čak štoviše naši vojnici se bore da žive u onom standardu, i kad odu negdje ili kad dođu ovdje u posjetu onda znaju da neće se posramiti nečega, jer Hrvatska vojska je vojska koja je pobjednička, vojska koja ima svoje tjelesne spremnosti, svoju opremljenost, i na taj način želim da budu prezentirani", objasnio je ministar Banožić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zgrada od 15 katova projektirana je 2013. i 2014. godine, a bit će završena u jesen, nakon što se za 8,2 milijuna kuna opreme sve prostorije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo