MINISTAR IZGUBIO ŽIVCE ZBOG NEVIĐENOG ŠLAMPERAJA: / Pruga od 220 milijuna kuna 'visi' jer su zaboravili 50 metara skretnice

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
3.11.2017.
8:05
Matija Habljak/PIXSELL
VOYO logo

Naime, ministar OlegButković je ostao zatečen kada je saznao da projekt koji se sa čak 85 posto novca financira iz europskih fondova 'visi' samo zbog 50 metara dugog detalja - skretnice.

"Čisti šlamperaj! Grade novu prugu od 220 milijuna kuna, ali nisu predvidjeli da se pruga spoji na koridor Dugo Selo - Koprivnica, koji vodi prema Zagrebu. Tako bi ova pruga ostala slijepo crijevo ako se u Gradecu ne sagradi skretnica kojom bi se ona spojila na međunarodni koridor prema Zagrebu", rekao je zamjenik predsjednika Sindikata strojovođa Hrvatske DaliborPetković za 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da skretnice nema priznaju i iz Ministarstva i HŽ Infrastrukture, ali poručuju da je nisu ni planirali graditi sve dok se ne obnovi spomenuti međunarodni koridor i ne dogradi još jedan kolosijek.

Međutim, taj projekt kasni dvije godine, pa ga je lokalna pruga Sv. Ivan Žabno - Gradec 'pretekla' te je nastalo trenutačno slijepo crijevo, doznaje 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo