MILOŠEVIĆ OPISAO KAKO JE IZGLEDAO NAPAD NA PUPOVCA: /

'Protiv njega se vodi huškačka kampanja'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

SDSS-ovac Boris Milošević prokomentirao je napad na njega i Milorada Pupovca

2.10.2018.
12:56
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

U studiju N1 gostovao je saborski zastupnik SDSS-a Boris Milošević, prokomentiravši napad na njega i Milorada Pupovca u centru Zagreba, na Dolcu, pri čemu je Pupovca netko pogodio ostacima hrane.

Image
MILORAD PUPOVAC NAPADNUT U CENTRU ZAGREBA: /

Gađali ga ostacima hrane na tržnici Dolac

Image
MILORAD PUPOVAC NAPADNUT U CENTRU ZAGREBA: /

Gađali ga ostacima hrane na tržnici Dolac

Vodi se "huškačka kampanja" protiv Pupovca

Milošević je rekao kako je činjenica da se vodi "huškačka kampanja" usmjerena protiv Milorada Pupovca tako da je nasilje logičan ishod. Požalio se da je zajedno s Pupovcem izložen verbalnim dobacivanjima, na što se već privikao. No, misli da to nije dobro, pogotovo pozivanja na likvidaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U trenutku napada Milošević se, priznaje, neugodno osjećao.

"Tamo često prolazimo i onda nešto doleti, ne vidiš tko ni zašto je to bacio... Stajali smo tamo, Pupovac je otišao pitati vlasnika restorana je li što vidio. Nismo vidjeli počinitelja. Nije ugodan događaj i već smo naučili na verbalna dobacivanja, ali sad je postalo opipljivije...", rekao je Milošević te dodao da nema povratnih informacija iz policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijetnje koje dobivaju isključivo se povezane s nacionalnom pripadnošću

Drago mu je što je stigla osuda napada od svih stranaka te misli da je to nešto što politički akteri moraju napraviti.

"Dobio sam brojne poruke podrške. Takvi događaji u kampanji koja se vodi pokazuju dokle situacija može dovesti. Osobito su zabrinjavajuće poruke na društvenim mrežama", tvrdi Milošević koji smatra da su prijeteće poruke koje dobivaju posebno na društvenim mrežama isključivo povezane s nacionalnošću.

Prosvjed u Vukovaru radi medvjeđu uslugu procesuiranju ratnih zločina

Milošević je uvjeren da nije dobro što premijer tvrdi da je riječ o političkom prosvjedu.

"Mislim da to nije dobro, koliko god se proklamirali ciljevi da se želi raščistiti situacija s procesuiranjem ratnim zločinima, mislim da se upravo procesuiranju ratnih zločina radi medvjeđa usluga", smatra Milošević koji nije mogao reći postoje li drugi motivi, ali smatra da se problem može riješiti samo u institucijama, a ne na ulici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetio je na to da nam je tijekom procesa pristupanja Europskoj uniji poglavlje pravosuđa bilo stalno pod nadzorom te da je traženo ulaganje napora za istraživanje i procesuiranje zločina nad Srbima. Misli da se zaboravilo koliki je napredak postignut u pogledu toga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo