SJEĆANJE NA ŽRTVE VUKOVARA / Milorad Pupovac ide u Vukovar!

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Odat će počast nevinim vukovarskim žrtvama

16.11.2018.
20:57
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik Srpskog narodnog vijeća (SNV) i saborski zastupnik SDSS-a Milorad Pupovac odat će počast nedužnim vukovarskim žrtvama u subotu 17. 11. zajedno  s predsjednicom udruženja porodica „Protiv zaborava“ Maricom Šeatović, priopćio je SNV.

Jedan vijenac bit će bačen u Dunav u 12:00, na obali kraj vukovarskog veslačkog kluba, a drugi će potom biti položen na vukovarskom memorijalnom groblju. Nakon toga će zapaliti svijeće za sve poginule i stradale u crkvi Sv. Nikole te dati izjavu za javnost.

Tada bi moglo biti i jasnije hoće li sudjelovati u Koloni sjećanja u nedjelju 18. 11. s obzirom na to da su iz SDSS-a, kako je ranije danas potvrđeno RTL-u, odluku o sudjelovanju donijeti sutra.

Stranke, kao što smo već pisali, redom šalju svoje predstavnike, a mnogi očekuju i SDSS na čelu s Miloradom Pupovcem koji je sam najavio da je na to spreman.

Iako Pupovčevo sudjelovanje ne bi bilo po volji vukovarskog dogradonačelnika iz redova Srba, a ne sviđa se ni krajnjoj desnici - u Koloni sjećanja - tko god došao - ove godine neće biti podjela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo