Potpredsjednik Sabora / Milijan Brkić: 'Bojim se da je ovo još jedan od Todorićevih igrokaza, da je imao dobre namjere pristupio bi institucijama RH'

Razgovarali smo s potpredsjednikom Sabora Milijanom Brkićem o predaji Ivice Todorića

7.11.2017.
19:15
VOYO logo

Proteklih dana u nekoliko ste navrata pozivali Ivicu Todorića da se preda, je li vas iznenadilo što se to danas i dogodilo?

Evo, hvala Bogu, danas je Ivica Todorić napokon pristupio u prostorije britanske policije, ali bojim se da je ovo još jedan od njegovih igrokaza jer da je imao dobre namjere, onda bi pristupio instucijama Republike Hrvatske. Mislim da će on na sve moguće načine odugovlačiti to izručenje i to govori samo o njegovoj iskrenosti koliko poštuje istitucije RH i koliko želi pred institucijama RH objasniti sve okolnosti oko nastanka ovih problema koji su nastupili oko koncerna Agrokoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što biste mu sada poručili u ovoj situaciji? I radi li o političkom progonu na kraju krajeva, na što se on očito poziva i ima se namjeru pozivati?

On od prvog dana pokušava aludirati na politički progon, to je samo njegov igrokaz i manevriranje, ako ima zaista iskrene namjere i ako poštuje institucije RH onda nek pristane na izručenje kao što je dragovoljno došao, ali bojim se da je to njegov igrokaz i onda prek institucijama RH neka dokaže i pokaže sve one dokaze koji idu njemu u prilog u odnosu na organe progona koji ga terete za određene sumnje za počinjenje kaznenih djela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Bellator Dublin
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo