jedina moguća opcija / Miletić: 'Raspuštanje Sabora jedini je način da se prekine nezapamćena blokada države'

Image

Klub zastupnika IDS-a i nezavisni zastupnik Furio Radin sastali su se danas na konzultacijama s predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović

17.6.2016.
16:05
VOYO logo

Klub zastupnika IDS-a i nezavisnog zastupnika Furia Radina danas su u službenu proceduru uputili zahtjev za raspuštanjem Hrvatskog sabora. Saborski su zastupnici svojim potpisima podržali raspuštanje Sabora, kojeg vide kao jedinu moguću opciju budućeg oporavka zemlje.

Politička je kriza dosegnula svoj vrhunac. Krajnje je vrijeme da okončamo ovu agoniju Giovanni Sponza

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Politička je kriza dosegnula svoj vrhunac. Krajnje je vrijeme da okončamo ovu agoniju i omogućimo Hrvatskoj da nastavi dalje kao normalna zemlja. Vlada je pokazala sramotnu neodgovornost prema svim građanima, stoga je raspuštanje Sabora prvi korak unaprijed", kazao je predsjednik Kluba zastupnika IDS-a Giovanni Sponza.

Također, Klub zastupnika IDS-a i nezavisni zastupnik Furio Radin sastali su se danas na konzultacijama s predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović. Tom je prilikom predsjednik IDS-a Boris Miletić ponovio kako su "raspuštanje Sabora i novi parlamentarni izbori jedini način da se prekine nezapamćena blokada države".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo