'NAPRIJED, IZDAJNICI' / Milanović: 'Združene snage udbaško-privatizacijskih gojenaca od jučer napinju dvije vijuge koje imaju'

Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL

Plenković, kaže predsjednik, bojkotira sastanak VNS na kojem bi se stajalištao 'ovom vitalnom pitanju'

21.5.2022.
21:46
Robert Anic/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik Zoran Milanović oglasio se na Facebooku o pismu koje je poslao glavnom tajniku NATO-a. Njegov status prenosimo u cijelosti:

"Vidim da združene snage udbaško-privatizacijskih gojenaca i Handžar medija od jučer navečer napinju te dvije vijuge koje imaju u glavi, kako bi lažljivo protumačili pismo koje sam poslao glavnom tajniku NATO, s uobičajenim molbom/zahtjevom da ga proslijedi svim članicama. To je, glupa diplomatska braćo, prije svega pismo državama članicama, upućeno putem glavnog tajnika, koji u ovim pitanjima ionako nema pravo glasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I glupljima od vas jasno je da prema Ustavu RH nemam pravo u ovakvim oblicima komunikacije ići iznad ili mimo onoga što je usuglašena politika između Predsjednika Republike i Vlade. Isto, naravno, vrijedi i za svaku pa i za najkorumpiraniju i najgluplju Vladu.

Stav, kao što je poznato, nemamo, zato što Plenković bojkotira sastanak VNS na kojem bi se stajališta o ovom vitalnom pitanju uskladila i usuglasila. Samo naprijed, izdajnici!
Za tursku blokadu pristupa dviju aspirantica imate puno razumijevanje i toplu riječ. Za Hrvate u BiH nož u leđa", napisao je Zoran Milanović na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo