PORUKA IZ ISTRE / Milanović usporedio Kolindu Grabar Kitarović s Trumpom: 'To je onaj čiju je ogradu lizala'

Oštro je napao HDZ i najavio da se vidimo u drugom krugu nakon kojeg nas, kaže, 'čeka normalna Hrvatska'

19.12.2019.
18:45
VOYO logo

Predsjednički kandidat SDP-a i niza stranaka centra i ljevice Zoran Milanović završio je predizborni skup u Istri, u Puli, gdje je i počeo službenu kampanju i skupljanje potrebnih potpisa za predsjedničku kandidaturu.

Oštro je napao HDZ i najavio da se vidimo u drugom krugu nakon kojeg nas, kaže, "čeka normalna Hrvatska".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milanović je više od pola svojeg obraćanja posvetio, kako ih je nazvao: ''nesretnom trojstvu'': Kolindi Grabar Kitarović, Milanu Bandiću i HDZ-u, kazavši da su ''trgovci mržnjom koje treba hitno strpati u vlažnu mračnu opoziciju'', javila je RTL-ova reporterka Ida Balen.

Osvrnuo se neizravno i na izjavu protukandidata Miroslava Škore o pomilovanju ratnog zločinca Tomislava Merčepa kazavši da tu ovlast predsjednika treba ukinuti.

Poručio je i da hitno treba mijenjati izborni zakon, kazavši da se on ne boji izborne prijevare, ali da je očito da se na izborima može varati s obzirom na situaciju s članovima biračkog odbora u Banjoj Luci.

Komentirao je i Grabar Kitarović usporedivši je s predsjednikom SAD-a. "U predvečerje izbora ona kaže da se bori protiv korupcije u SOA-i pa prijeđe na VSOA-u – izmišlja, baš izmišlja, laže, degradira i dezavuira te iste službe … Na koga vas to podsjeća od vođa u svijetu? Na Trumpa. To je onaj čiju je ogradu lizala'', kazao je Milanović koji svoju predsjedničku kampanju završava u petak u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo